Тодоров: Няма да искаме чужди съдии за вечното дерби

„Дано битката до края бъде само на терена”, каза босът на „армейците”

Тодоров: Няма да искаме чужди съдии за вечното дерби

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров каза, че от лагера на „червените” няма да настояват за чужди съдии за вечното дерби, защото все още има доверие в българските рефери. Той добави, че се надявам битката до края на шампионата в А група да бъде само на терена.

 

„Не, не мислим вариант за чужди съдии във вечното дерби. В интерес на истината, все още имаме доверие в нашите съдии и въпреки че знаете под какво напрежение трябва ръководят мачовете , до последно се надявам, че те наистина ще се справят и ще ръководят мачовете подобаващо”, каза той по време на ежегодната церемония по награждаване на най-заслужилите спортисти към Обединени спортни клубове ЦСКА.

 

„Готови, неготови трябва да ги понасяме (ударите под кръста), нямаме друг избор. Не ми се иска да ги има, но ако ги има... какво може да направим, освен да се защитаваме. От наша страна, знаете, и сме го доказали, че играем абсолютно феърплей. Не мога да говоря от името на съперниците. Надявам се наистина битката да бъде само и единствено на терена”, добави шефът при „армейците”.

 

Какво трябва да направи ЦСКА, за да вземе трофей, Тодоров отговори така:

 

„Ами да побеждава, най-вероятно. Знаем, че след 28-и февруари битката ще е много тежка. Неколкократно казвам, че 13 мача – 13 финала ще има за ЦСКА. Защото по една или друга причина ние останахме сами срещу всички. Ще се борим със зъби и нокти за едно достойно представяне”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки