Селекцията в Локо (Сф) зацикли, чакат с нетърпение Турция

„Има още време, надяваме се да привлечем нужните, но бавно върви, трудно”, коментира Димитър Васев

Селекцията в Локо (Сф) зацикли, чакат с нетърпение Турция
Старши треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев все още чака отговор от полузащитника Емил Гъргоров. Досега на „Надежда” все още няма нови попълнения, а селекцията върви бавно.
 
„Положението е, че трябва да чакаме, това е най-лошото. Чакаме и неговото желание, как ще се развият неговите неща. Може да стане наш, може и да не стане, което ще е лошо. Нещата с Антон Карачанаков са същите. Лошото е, че се проточват нещата във времето”, коментира пред Канал 3 Васев.
 
„Има още време, надяваме се да привлечем нужните, но бавно върви, трудно”, добави той.

Що се отнася до евентуални изходящи трансфери, наставникът каза: „Има оферти, само че други хора се занимават с това, радостно е, виждате, че и в националния отбор има наши.”
 
Васев е доволен от първия лагер в Сандански, където железничарите победиха Вихрен с 3:0 и завършиха наравно 1:1 с Хасково. Но в тима изпитват трудности с намирането на подходящи терени в София.
 
„Нормално върви подготовката, това, което си бяхме поставили като задачи, с малки изключения го изпълнихме, имахме малки проблеми с контузени, които започват да се възстановяват. Добри условия бяха в Сандански, хубаво време. Проблеми има с терените, и да намерим, не е хубав. Бяхме замислили дори да направим междинен лагер, който отпадна. Има терени тук, но не са хубави, не са подходящи, това е реалността. Чакаме с нетърпение Турция.”
 
„Групата ще я направим утре, ще се съобразим с някои неща, иначе заминаваме в неделя сутринта.”
 
„Контролите са уредени като часове и дати, стават промени в последния момент. В тези, които ги бяхме планирали, ще има промяна”, уточни Васев.
 
1 – 13-ти февруари 2015 г. втори лагер Анталия (Турция);
отпътуване за Турция: 1-ви февруари (неделя), рано сутринта от ст. "Локомотив";
дати и противници за контролни срещи:
4-ти февруари: Прибрам (Чехия)
7-ми февруари: Уфа (Русия),
9-ти февруари: Кубан (Русия)
11-ти февруари: Домжале (Словения)
прибиране в България: 13-ти февруари, привечер ст. "Локомотив"

От 13-ти февруари тренировки в гр. София; 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки