Венци Стефанов: Левски и ЦСКА да не са извънземни, бе, мама му стара!

"Ако ги няма Славия, Локомотив и Берое, с кого ще играят Левски и ЦСКА, с Чукурово и Долни дъбник?"

Венци Стефанов: Левски и ЦСКА да не са извънземни, бе, мама му стара!
Президентът на Славия и член на Изпълкома Венцеслав Стефанов се изсмя на претенциите на Левски и ЦСКА за повече пари от телевизионните права. С много ирония той запита дали двата столични гранда са „извънземни”, та трябва да се прави нова среща за ТВ правата и ново разпределение на парите от това перо.

„За ТВ права не сме разговаряли. ЦСКА и Левски те си имат право да си искат. Мисля, че е добре първо да си платят данъците преди да искат нещо. Какво има да се срещаме с Левски и ЦСКА, те да не са извънземни, бе, мама му стара? Има си правилник, подписани са документите, с'а ще се срещаме с Левски и ЦСКА! Какво преразпределение? Ако ги няма Славия, Локомотив и Берое, с кого ще играят Левски и ЦСКА, с Чукурово и Долни дъбник? Айде стига глупости, мислете с главите си”, заяви Стефанов за претенциите на „сини” и „червени”.

Босът на „белите” разкри, че Наско Сираков е предложил във всеки мач от А група задължително да играят по трима футболисти до 21 години.

„Най-важните предложения са за 15, 17 и 19 години за юношите. Има предложение да ако искат отборите от А група, да участват в "Б" група (с дублиращи отбори). Предложено беше от Наско Сираков трима футболисти до 21 г. да участват в клубовете. Има лек разнобой в това отношение, но според мен поне двама трябва да участват, ако искаме да имаме младежи и национален отбот на България. Аз съм „за”, на 19 март ще се реши”, обясни Венци Стефанов.

„Абе ние немаме А национален, ти за Б" национален. За „Б” национален отбор не сме говорили, за подобни типове не сме говорили”, изригна Стефанов и на въпрос за евентуално създаване на „Б” национален въпрос и намекна, че ние силен „А” отбор нямаме, че да мислим за „Б” отбор.

С хумор той подходи и към собствения си отбор.

„Славия е готова и за другото първенство”, бе неговият отговор на въпроса дали „белите” са готови за пролетния полусезон. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки