Кокала: Първото полувреме имахме 3-4 корнера, а Левски нямаха толкова много+ВИДЕО

Загубата няма да се отрази изобщо, Славия загуби, мисля, че утре Локо Пд ще паднат в Стара Загора, така че статуквото се запазва

Кокала: Първото полувреме имахме 3-4 корнера, а Левски нямаха толкова много+ВИДЕО
Старши треньорът на Хасково Емил Велев отдаде загубата 0:8 от Левски на липса на концентрация и неопитност.
 
Ние имахме идеята да дойдем и да играем футбол на „Герена”. Ние също изпуснахме доста положения, но в защита бяхме неузнаваеми и допуснахме грешки, които дори в подготвителните групи не се правят. Трябва да гледаме към мача със Славия и там да търсим 3 точки”, каза Кокала най-напред за „Диема Спорт”.
 
„Не мога да си обясня тази липса на концентрация в нашата защита. Не си покриваха хората и логично се стигна до тази разлика с 8 гола.”
 
„Не търся неща за оправдаване, може би контролите не са били достатъчни, но това са официалните мачове и когато сбъркаш, всичко се наказва. Необяснимо е, защото имаме опитни футболисти, но допуснахме осем гола. Опитвахме се да пресираме Левски, стигнахме до греда, допуснахме 8 гола, но даже имахме първото полувреме корнер, а Левски нямаше такъв.  Разликата си е същата и след днешния кръг, защото Славия падна от Черно море, не очаквам и останалите отбори от долната част да вземат нещо. Можем да се спасим, ако вземем точки срещу директните противници. Ще гледаме да променим доста неща за следващия мач, особено в линията на защитата, за да не изглеждаме така и в следващия двубой. Той ще бъде домакински, ще се опитаме да нападаме и да пресираме отбора на Славия.”

 
 
На пресконференцията Кокала се опита да бъде още по-убедителен в аргументите си.
 
„За всички нас - отбор, играчи и ние като ръководство е изненадваща загуба. Не знам защо още от първите минути, особено в защита, прегоряха, изпускахме си хората непрекъснато, затова Левски отбелязаха толкова голове. Не че са направили нещо страхотно. Според мен, липса на концентрация. В атака даже се получаваше. Първото полувреме имахме 3-4 корнера, те нямаха толкова, но пък отбелязаха головете. Имахме и греда. Това вече е липса на опит и на това го отдавам. По друг начин изглеждахме в контролите, но там е различно.”
 
„Още първия гол наш футболист се размина. 6-7 човека не пазим противника и вкарва необезпокояван гол. Взехме някакви мерки, вкарахме други играчи, обърнахме единия бек отляво вдясно. Тази скованост, която преследваше нашия отбор, особено в защита, продължи.”
 
„Не вярвам да се отрази загубата. Хасково е на последно място от доста отдавна. Днес Славия загуби, мисля, че утре Локо Пд ще паднат в Стара Загора, така че статуквото се запазва, а другата седмица ние играем със Славия.”
 

„С нищо не ни изненада Левски. Взехме мерки уж срещу Аниете, Бедоя, но видяхте какви леки голове вкараха. Даже ги пресирахме, те изритваха непрекъснато топката напред, но в задни позиции се издънихме.”  

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки