Тони Силва: Теренът не е оправдание, трябва да можем да играем на всякакви терени +ВИДЕО

Раздадохме се, опитахме се, не може да печелим винаги, загубите са част от футбола, заяви португалското крило

Тони Силва: Теренът не е оправдание, трябва да можем да играем на всякакви терени +ВИДЕО
Крилото на ЦСКА Тони Силва не прави трагедии от загубата с 0:2 от Локомотив (Сф). Според него „армейците” не могат да търсят оправдание в лошия терен на стадион „Локомотив”.

„Това е част от футбола - един ден печелиш, един ден губиш. Очакваме следващия мач. Нямам какво да кажа за терена, ние знаем, че теренът е лош. Но ние сме професионалисти и трябва да играем на всякакви терени. Днес просто загубихме и мислим за следващия мач, който е следващата събота.  Но забравяме за това и ще се опитаме да спечелим следващия мач. Какво да направим? Загубили сме и това е, ще опитаме да спечелим следващия мач и останем на върха в класирането. Раздадохме се, опитахме се, не може да печелим винаги. Този мач вече е минало, не можем да натиснем магически бутон и да играем мача отново. Трябва да се научим да играем на такъв терен, това е изводът”, коментира Тони
Силва пред репортер на Novsport.com след загубата на старта на пролетния полусезон.

Португалецът се оплака, че е бил фаулиран 6-7 пъти от Румен Трифонов, но бранителят не е бил санкциониран.

„Фаулира ме 3-4 пъти, а това е жълт картон. А дори когато ме фаулира 5-6 пъти, пак нямаше жълт картон. Не мога да коментирам червения картон на Соарес.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки