Левски плати заплатите за декември с пари от крупни нови акционери

"Сините" изчистиха 1/4 от сумите, които застрашават евролиценза, отказаха се да искат служебна победа срещу Лудогорец

Левски плати заплатите за декември с пари от крупни нови акционери
Нови големи акционери са придобили дялове от футболен клуб Левски, което е позволило и изплащането на заплатите към играчите за месец декември. Изплащането на възнагражденията е съществена крачка за „сините” към получаването на лиценз.

„Изплатените заплати са горе-долу 1/4 от задълженията, които имаме за покриване на критериите и сме доста големи оптимисти, че ще успеем да се справим, ако вървим в това темпо, но все още не сме се справили”, заяви Васил Колев.

На днешното си заседание Управителния съвет на клуба не взе решение да поиска от ФИФА служебна загуба за Лудогорец, ако Козмин Моци играе срещу Левски в дербито в неделя. Такава идея по-рано днес лансира именно Колев.

"Ще ви помоля като цитирате така Левски... Когато вадите от моя фейсбук, аз си коментирам все пак с приятели в групата, това не са официални изявления от името на клуба. Левски дали ще поиска или не ще го решава клубът, не го решава Васил Колев".

Обсъждани са обаче последните решения на Дисциплинарната комисия по сходни казуси, при които в миналото „сините” са получили тежки санкции.

„С Левски по принцип никой не може да се подиграва и ни знаем как да се защитим и ще се защитим с цялата строгост. Бомбичката на Левски в Стара Загора очевидно е много различна от бомбичката на Литекс. При нас абсолютно всяко нещо се санкционира, от това нещо имаме икономически последствия много тежки, финансови санкции и не малки спортни, които ни пречат и ни вадят в неравностойно спортно положение. Ние знаем как да се защитим и ще се защитим. За някои неща вероятно ще търсим и съдействие от други клубове. Но това не са актуални въпроси. Сега имаме мач срещу Лудогорец, какъв е смисълът да се пенявиме по медии и т.н., както го правят други клубове”, закани се Васил Колев.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки