Новият вратар на Нотингам: Не искам да се връщам към Левски, там ме обявиха за некадърник (видео+снимки)

На въпрос на Novsport.com младият страж отвърна, че престоят му при „сините” е ползотворен единствено затова, че е напуснал в посока Етрополе

Новият вратар на Нотингам: Не искам да се връщам към Левски, там ме обявиха за некадърник (видео+снимки)

Днес единият от собствениците на школата в Етрополе Емил Димитров даде пресконференция заедно с новото попълнение на английския Нотигам Форест Димитър Евтимов, предаде репортер на Novsport.com.  Основната тема в брифинга бе преминаването на роденият през 1993 г. Евтимов в бившия европейски шампион Нотигам, както и развитието на футболната школа в град Етрополе.

 

Младият страж заяви, че в школата на Левски са го обявили да некадърен и неперспективен играч. На въпрос на Novsport.com кой точно го е определил като такъв, Евтимов отговори така: „Не желая да се връщам към периода, изкаран в Левски. Божидар Искренов ми посочи пътя към Етрополе, за което съм щастлив. В Левски ме обявиха за некадърен”.

 

На въпрос на кой бълграски отбор е привърженик, 17-годишният футболист каза, че е фен на ЦСКА: "От малък съм фен на ЦСКА. Мразя Левски".  

 

Евтимов добави, че се е срещнал по време на престоя си в Манчестър Юнайтед със Димитър Бербатов и мениджърът на „червените дяволи” сър Алекс Фъргюсън.  Той каза, че голмайсторът във Висшата лига му е казал, че винаги може да го потърси за помощ, а шотландският специалист е проверил неговите футболни познания с няколко въпроса.

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки