Боримиров и Баждеков откриват националното турне в Кюстендил

Даниел Боримиров и Константин Баждеков ще открият символично националното турне на кампанията „Левски е твой” в Кюстендил на 23 март 2015 г.

Боримиров и Баждеков откриват националното турне в Кюстендил
Даниел Боримиров и Константин Баждеков ще открият символично националното турне на кампанията „Левски е твой” в Кюстендил на 23 март 2015 г. Директорът на детско-юношеската школа и изпълнителният шеф на „сините” ще дадат разяснения за кампанията от 17:30 часа същия ден в голямата зала на читалище „Братство”, както и ще се включат в дискусия за състоянието на любимия клуб с привърженици на тима и региона. Двамата ще бъдат придружавани от членовете на Управителния съвет на Тръст „Синя България” Димитър Костадинов и Антони Джамбазов, които ще запознаят привържениците на Левски с участието на тръста в управлението на клуба и работата по изграждането на доверие и прозрачност.
 
От обяд на 23 март феновете на Левски ще могат да закупят и сувенири от мобилния магазин на Левски, който ще бъде паркиран в близост до читалището, както и да направят снимки с част от шампионските трофеи на клуба. На следващия ден между 9 и 19 часа в офиса на фенклуба на Левски „Торсида Кюстендил” на бул. „Цар Освободител” 194 привържениците на Левски ще могат да се включат в кампанията в присъствието на представители на клуба.
 

Ето и призива на Фенклуб „Торсида Кюстендил“ към привържениците на Левски: 

П О К А Н А  - А П Е Л
                                                         от
 клуб  „ТОРСИДА КЮСТЕНДИЛ”
 
 
УВАЖАЕМИ КЮСТЕНДИЛЦИ, ЛЕВСКАРИ,
ПРИЯТЕЛИ,
 
 
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че на хората от нашия град, известен сред широката общественост като истинска  „синя зона” на България, е предоставена възможността  първи в страната  да се включат в дарителската кампания „ЛЕВСКИ Е ТВОЙ”!
„ПФК Левски”, Тръст „Синя България” и Националният клуб на привържениците на „Левски”- София удостоиха с тази огромна чест именно Кюстендил.
Стартът на националното турне ще бъде на 23.03.2015 год. в голямата зала на читалище „Братство” от 17.30 часа. В този ден ще се проведе дискусия и обсъждане на състоянието и проблемите на клуба. Ще бъдат разяснени подробно и ясно целите на кампанията. Кюстендилските левскари ще могат да се срещнат и общуват със свои любимци – звезди на отбора от по-близкото и по-далечното минало, както и да си закупят сувенири на „Левски” от мобилния магазин, който ще пристигне за събитието. Всеки ще може да обогати албума си с паметна фотография с шампионски купи на клуба от различни сезони.
През целия втори ден - 24.03.2015 год., от 09.00 ч. до 19.00 ч. във фен-клуба на „ТОРСИДА КЮСТЕНДИЛ”, находящ се на бул. „Цар Освободител” № 194, всички желаещи ще могат да участват в дарителската кампания „ЛЕВСКИ Е ТВОЙ” в присъствието на представители на клуба.
Скъпи съграждани, за съжаление сега нашият „Левски” изживява трудни дни. Отборът далеч не представлява това, което заслужават и искат неговите милиони привърженици. Озова се на място в държавното ни първенство, неподобаващо и неотговарящо на славното му име и традиции. Причините за попадането в тази неприятна ситуация са много. Най-вече поредицата от неадекватни управленски решения през последните няколко години.
Изход обаче има. Днес ние, обединявайки общите си усилия, можем да изведем клуба от тежкото положение. Настъпил е моментът, когато имаме истинската възможност с твърдост и решителност да отредим за „Левски” вечността на времето вместо затъването в безвремието. 
Безалтернативният ни избор налага на всеки един от нас точно сега да положи своето не чак толкова трудно финансово усилие, за да се почувства свободен и да се нарече реален  собственик на частица от своя отбор и негов спасител. Да придаде по този начин един особен смисъл на своя живот. За да може утре да каже с гордост на децата и внуците си: „Аз бях един от хилядите, които си върнаха „Левски”! Завещавам ви своята голяма любов, която беше запазена благодарение и на мен, на моя принос!”.
Ако днес проявим пасивност и равнодушие и не съумеем да съхраним за поколенията една от най-големите и непреходни български ценности, наследниците ни няма да ни го простят. Историята няма да ни го прости…
Затова трябва да направим всичко, което е по силите ни, за да запазим нашата обич, да не я оставяме в нечисти ръце, да не обричаме клуба на маргинално съществуване, да погледнем с открити чела към бъдещето.
Ето защо, от цялата си душа и сърце отправяме своя  горещ апел:
НЕКА ДА ВЗЕМЕМ СВОИТЕ АКЦИИ БЕЗ ЗАБАВЯНЕ И ДА ОТВОЮВАМЕ СВОЯ ТИМ!
Апостола го е казал преди години: „Дела трябват, а не думи!”.
 Можем да го направим! Длъжни сме да го направим!
Заради Валдиса и Боркиша, заради Гунди и Котето, заради нас самите!..
Защото ЛЕВСКАР ДА СИ, БРАТКО, Е ДУМА ГОЛЯМА! ЛЕВСКАР ДА СИ, БРАТКО, Е ЧЕСТ!
Уважаеми кюстендилци, бъдете добре дошли на историческото събитие!
Само „ЛЕВСКИ” ВЕКОВЕНЪ!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки