Сампрас: Григор притежава нещо повече от другите

Замесиха Димитров и Пиронкова в рекламен скандал

Сампрас: Григор притежава нещо повече от другите

Носителят на 14 титли от Големия шлем Пийт Сампрас остава твърд в позицията си, че вижда Григор Димитров като бъдещия №1 в мъжкия тенис. Според легендата на САЩ първата ни ракета притежава нещо повече от останалите по-млади на тура. Той даде това мнение пред шведското издание Експресен, където освен това разкритикува съвременния тенис и го определи като скучен.

"Жалко е, че в наши дни играта се е превърнала в едноизмерна. Най-важното е да си добър от основната линия. А аз винаги съм харесвал обратното. Бьорн Борг и Джон Макенроу правеха страхотни мачове. Аз и Щефан Едберг винаги излизахме на мрежата. Това се неща, които трябва да се учат още в детските години. Коства много време и енергия.”

„Днес всички искат да са Надал и Джокович. Нямам търпение да видя какво може следващото поколение. Държа под око Григор Димитров, който според мен може да направи велики неща. Той притежава нещо повече от другите", категоричен е Сампрас.

В същото Време Григор и Цветана Пиронкова бяха замесени в рекламен скандал в България. Комисията за защита на конкуренцията наложи глоба в размер на 236 431 лв. на фирма "Монделийз България Холдинг" АД, производител на бисквити, тъй като е използвала снимки на двамата за реклама на продукта си без тяхно разрешение.

"Доколкото комисията установи, че тенисистите не са рекламни лица на марката, то в настоящия случай е налице заблуждаваща реклама по отношение начина на представянето й", се казва в част от официалната позиция на комисията.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки