Novsport.com оглави групата си в турнира на Tempobet.com

Люта битка утре ще решава полуфиналистите

Novsport.com оглави групата си в турнира на Tempobet.com
Отборът на Novsport.com в лидер в група „А“ на организирания турнир за журналисти от британския букмейкър Tempobet.com.
 
Нашият бoен тим, съставен само от млади и надъхани таланти, изигра два двубоя от груповата фаза в днешния ден, като в крайна сметка в групата се получи пълна бъркотия, след като три отбора са с по три точки след изиграването на два от кръговете.
 
В ранната понеделнишка утрин излязохме първо срещу сборния отбор на Нова телевизия и Диема. Искахме да бием и бяхме сигурни в трите точки, но…..не направихме това, за което бяхме дошли.
 
На терена на комплекс „Мир и Дружба“ в квартал "Студентски град" имахме много положения за гол, но ни биха с 1:0 след болезнена грешка в отбраната.
 
Един час по-късно, забравили болката, излязохме срещу много по-коравия отбор на БНТ. Телевизионерите бяха обърнали от 0-2 до 4-2 Sportal.bg. Ние обаче решихме, че трябва да разбъркаме на макс нещата. Затова бихме безответно с 2-0, за да е всичко ок. В същото време колегите от електронния сайт надиграха другите телевизионери с 2-0 и така в края на деня ние бяхме първи с единичък, но златен гол положителен баланс в головата разлика.



Така към момента класирането е следното:
1. Novsport.com 3 точки, голова разлика 2-1*
2. БНТ 3 4-4
2. Sportal 3 4-4
3. Нова/Диема 3 1-2
 
Заб. - Равенство в последния двубой ни оправя за класиране напред
 
Утре са решаващите двубои в групата. Novsport.com играе от 10,00 със Sportal, а БНТ и Диема се срещат в другия мач.

В другата група интрига почти няма. Livesport.bg направи феноменален обрат, след като обърна от 0-3 до 5-3 лидера в Медийната лига Gong.bg. При 2-3 вратарят на подразделението на Дарик Веско Вълчев си изкара директен червен картон и това предреши обрата.
 
В другия мач Livesport.bg направи 0-0 с тима на Евроком и така се класира за полуфиналите. Причината е, че тимът на Ринг и bTV не се събра и така всички три отбора имат служебни победи.
 
Утре Gong и Евроком ще решат как ще се подредят нещата в група „Б“.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки