Боби Михайлов: В БФС с нищо не сме виновни за лошото управление на Левски и ЦСКА

Ще търся среща с Бойко Борисов, за да видим какво можем да направим, но сами са се докарали дотук, заяви шефът на БФС

Боби Михайлов: В БФС с нищо не сме виновни за лошото управление на Левски и ЦСКА
"Футболният съюз и Боби Михайлов с нищо не са виновни на Левски и ЦСКА за лошото управление", каза президентът на БФС Борислав Михайлов.

Михайлов коментира темата с лицензите на двата гранда и проблемите в клубовете, като беше категоричен, че вината за провалите им си е изцяло в тях.

"Футболният съюз и Боби Михайлов не са им виновни за лошото управление. Виждате какво се случва с големите ни отбори. Какво се случва с другите. Пожелавам им успех и ще търся среща с премиера, защото трябва да се взимат мерки. Те няма какво да ме хулят, защото с нищо не съм им виновен. Винаги съм помагал и на Левски, и на ЦСКА, както и на другите отбори. За лицензи достатъчно съм им помагал само, че лицензи се дават, когато свършиш това, което трябва като документи. Това не е като да ви почерпя с една бира, защото съм спечелил вчера. Притеснен съм за отборите от първенството ни и затова ще търся среща с Бойко Борисов, за да видим какво можем да направим. Те обаче сами са се докарали дотук и никой отвън не им е виновен. Към момента няма заплаха Левски и ЦСКА да не получат лиценз, защото те могат да си вкарат документите до 31 март. След това ще има мониторинг няколко месеца и затова има време за лицензите. Въпросът е за финансовото положение в самите клубове. Футболният съюз ще преместя там, където аз искам, защото аз намирам финансите, за да го построя, така че думите на Батков са смешни неща и не ме занимавайте с тях", каза Михайлов.

По повод предстоящата евроквалификация с Италия той коментира:

"Доста контузени, което не е добре, защото нямаме много играчи. Първи мач на Петев и много млади момчета, пожелавам им да играят добре. Не е най-важно кой ще е капитан, а е важно като стане да бъде капитан. Ние винаги сме играли добре срещу Италия. Пожелавам на момчетата да играят със самочувствие, а иначе ние сме в най-неизгодна позиция в групата, дори и за третото място". /БГНЕС
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки