Венци Стефанов: За мен тръстът "Синя България" са неблагодарни хора

"Феновете са много важни за бъгарския футбол, но всяка жаба да си знае гьола", заяви президентът на Славия

Венци Стефанов: За мен тръстът "Синя България" са неблагодарни хора

Собственикът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов отказа да коментира проблема на Левски и ЦСКА с лицензите, заявявайки, че за тези решения си има специалисти, които трябва да се произнесат. " Това нещо на Изпълком не може да се обсъжда.  Дайте да не влизаме в тия неща, които не са ни работа . В края на краищата, има си лицензионна комисия, има си хора които  да решат - „да” или „не”."

"Феновете са нещо много важно, без което българският футбол няма да има този интерес и няма да има изобщо български футбол, но всяка жаба да си знае гьола. В края на краищата като искат да управляват – да управляват. Ето виждате Локомотив Пловдив до какво управление стигна. Хубаво е не само желание. И аз имам желание да съм на 20 години, но съм на 66. Добре е реално всеки да стои на земята и с каквото може да помагаме", коментира главният в Славия по темата за феновете, които имат желание да управляват футболни клубове.

Стефанов коментира и решението на тръст "Синя България" да изключи Тодор Батков от сдружението. "За мен това са неблагодарни хора, Тодор не ми е пръв любимец и не сме първи приятели. Един човек, който толкова години е  дал от живота си и е давал от собствените си пари за футбола, си и сега някой  тръст - какъв е този тръст, и аз не знам, на какво се основават, имат ли ревизия правена, с какви пари разполагат.  Аз под тръст разбирам нещо много сериозно, хора с финансови възможности, хора, които са постигнали нещо и направили. Дано да успеят да вдигнат Левски на крака."

"Моето мнение за Александър Томов съм го казвал. Всички в България имаме проблеми, тежко е положението, борим се да оцелеем, но не бива да залъгваш хората и да говориш неща, които не можеш да постигнеш. Нормално е да кажеш  „Аз мога толкова” и хората да знаят."

Венци Стефанов коментира и предстоящият мач на България в евроквалификациите срещу Италия, като заяви, че очаква националите ни да се представят добре. "Като българин очаквам да ни зарадват.
Нещото, което открито му казах на Петев, че нова такава…. със стари служителки не се прави. Това беше моментът, сега има възможност да се даде шанс на по-млади."

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки