Арсенал и водеща марка електроуреди обявиха партньорство

Indesit – водеща европейска марка електроуреди и ФК Арсенал, един от най-популярните клубове във футболната история, обявяват партньорството си за предстоящият сезон.

Арсенал и водеща марка електроуреди обявиха партньорство
Indesit  – водеща европейска марка електроуреди и ФК Арсенал, един от най-популярните клубове във футболната история, обявяват партньорството си за предстоящият сезон.
 
Indesit навлиза в света на футбола с това важно споразумение с Топчиите като дава старт на амбициозен проект, който започва през сезон 2011-2012 година с един от най-титулованите тимове.

Решението да влезе в света на футбола е възможност марката да докаже своята динамика и иновации в един от най-успешните си пазари, този на Обединеното кралство.

„Indesit вижда във футбола перфектната арена, на която да говори със своите потребители, които обичат спорта и водят динамичен начин на живот” заявява Марко Рота, маркетинг директор на Indesit Company. „Особено сме щастливи, че успяхме да привлечем ФК Арсенал, един толкова популярен отбор не само в Англия, но и в цяла Европа. Топчиите са велик отбор и съм убеден в успеха на нашето партньорство” допълва той.


„Арсенал е синоним на атрактивен стил, млади играчи, иновация, традиции и победи. Тези ценности са особено силни за нашите партньори - едновременно да отличат техните марки и да успеят да ги свържат с нашите фенове по света” каза Том Фокс, главен търговски директор на клуба. „Когато се запознахме с подхода на Indesit към пазара, техните планове и корпоративни ценности, осъзнахме, че това сътрудничество ще бъде от полза и за двете страни”.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки