Виляреал се дъни като гост срещу последния

„Жълтата подводница” завърши наравно 0:0 с Алмерия, Реал Сосиедад победи Сарагоса в края

Виляреал се дъни като гост срещу последния
Отборът на Виляреал не успя да победи последния Алмерия като гост, завършвайки наравно 0:0 в мач от 26-ия кръг на Примера дивисион. Два кръга преди края „жълтата подводница” окончателно се прости с шансовете си за третото място.
 
На стадион „Медитеранео” в Алмерия се получи равностоен сблъсък, въпреки огромната разлика в класите на двата тима. Очевидно подценили този двубой, футболистите на Виляреал излязоха разконцентрирани на терена и позволиха на отпадащия със сигурност в Сегунда тим да организира опасни атаки. Домакините бяха пределно мобилизирани, въпреки че играеха единствено за чест.
 
И двата тима създадоха доста положения и победата можеше да отиде и в двете посоки. Най-опасната ситуация в мача сътвориха футболистите на Алмерия. В 52-ата минута, след центриране от корнер, удар с глава на Карлос Гарсия разтресе напречната греда.
 
В крайна сметка нулевото равенство се запази докрая на срещата и по този начин отборът на Виляреал се бетонира на четвъртото място с актив от 62 точки и ще играе квалификации за участие в груповата фаза на шампионската лига. Алмерия пък със сигурност поема към втория ешелон на Испания, оставайки на дъното с 27 пункта.
 
В друга среща от Примера дивисион отборът на Реал Сосиедад победи Реал Сарагоса с 2:1. Домакините от Сосиедад поведоха в резултата в 24-ата минута след гол на Раул Тамудо, но Сарагоса изравни в 53-ата чрез Габи. В самия край на срещата обаче Микел Аранбуру вкара победно попадение за домакините и донесе ценни три точки на своя тим.
 
По този начин тимът на Реал Сосиедад зае 12-а позиция с актив от 44 точки, докато Сарагоса се намира в опасната зона, заемайки 18-о място с 39 пункта и ще се бори със зъби и нокти за спасението си в оставащите два кръга докрая.
Реал (Мадрид) вече е разбрал за тайната клауза на Мак Алистър

"Кралете" се интересуват от халфа на Ливърпул

Ернесто Валверде ще продължи да води Атлетик (Билбао)

Треньорът на тима продължи договора си

Анчелоти разкри каква е най-добрата подготовка за финала в Шампионската лига

Треньорът на Реал (Мадрид) даде мнението си по наболелия въпрос

Кике Санчес Флорес се разделя със Севиля в края на сезона

Това бе официално обявено от самия него

Барса удари слабак и дръпна на Жирона (ВИДЕО)

Фермин Лопес герой за 2:0

Ясно е кога Реал ще представи Мбапе

Нападателят вече обяви раздяла с ПСЖ

Резервите на Реал (Мадрид) премазаха изпадналия Гранада  (ВИДЕО)

"Кралете" постигнаха успех с 4:0 като гост

Виляреал се наложи над Севиля в голов екшън (ВИДЕО)

"Жълтата подводница" стигна до успеха в мач с пет попадения

Барса сложи 500 млн. евро цена на един от талантите си

Пау Кубарси подписа нов договор

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки