1. Novsport
  2. Институции
  3. Юри Кучев: Черно море най-вероятно ще бъде глобен с 10 хил. лева (видео)

Юри Кучев: Черно море най-вероятно ще бъде глобен с 10 хил. лева (видео)

От днешната среща стана ясно само, че трима футболисти на Черно море ще бъдат глобени по 200 лв и две срещи лишаване от състезателни права заради 9 жълти картона”, обясни той.

Юри Кучев: Черно море най-вероятно ще бъде глобен с 10 хил. лева (видео)

Черно море най-вероятно ще бъде глобен с 10 хил. лева и решението ще бъде обявено на следващото заседание на Дисциплинарната комисия, което ще се проведе в четвъртък, каза председателят на комисията Юри Кучев. Това стана ясно днес на заседанието, на което не бе взето окончателно решение  по повод инцидента с Антон Генов след мача между Локо София и Черно море.

 

„На днешното заседание на Дисциплинарната комисия привикахме съдийската бригада, съдийския наблюдател, делегат, охрана. Бяха повикани и представители на Черно море, но от тях получихме писмо, че много късно са получили тази информация и не могат да присъстват днес. Ако вземем решение без Черно море да може да защити позицията си, това ще е извън правилника и по тази причина даваме възможност те да присъстват на следващото заседание. Имаме и още други важни изисквания – записи на камери, ще повикаме още един път Антон Генов,  ще вземем и информация от тези, които отговарят за организацията на мероприятието, ще повикаме и няколко души, които би трябвало да са видели инцидента. Те ще станат ясни на следващото заседание, за да няма възможност за въздействие върху свидетелите. Ще вземем и снимков материал и ще го съпоставяме. От днешната среща стана ясно само, че трима футболисти на Черно море ще бъдат глобени по 200 лв и две срещи лишаване от състезателни права заради 9 жълти картона”, обясни той.

 

„Ако и следващия път представители на Черно море не дойдат ще вземем решение без тях. Даваме им право на защита и те решават дали ще го ползват. Ако имахме достатъчно доказателства, щяхме сега да вземем решение, но имаше процесуална пречка. На записа на камерата се вижда тъмна сянка и ясно е само разтърваването. Искаме да видим от къде са влезли тези две лица и от къде са излезли. По всяка вероятност глобата ще бъде 10 000 лева”, каза още Кучев. 

Промяна на датата за концерта на Цеца в „Арена 8888 София“

Ръководството на НСБ ЕАД проведе успешни преговори с организаторите

До месец може да има нов президент на щангите

Опозицията събра гласовете за извънредно Общо събрание

МОК обявява в понеделник кандидатите за президент

Вижте подробности

Борислав Попов: Сам си тръгвам от БФС

„Г-н Иванов е много диалогичен“

Треньорите на паралимпийците също с доживотни премии

Приеха промени в Закона за физическото възпитание и спорта

В Пловдив: Създават комисия за строителството на „Лаута“

Общинският съвет на Пловдив прие предложението без нито един против

ММС ще изравни премиите за олимпийци и паралимпийци

Вижте подробности

Подгответе вашето дете за новата учебна година с Fibank

Вижте новата инициатива

"Арена 8888 София" е новото име на най-голямата зала в България

8888.bg подписа договор за генерално спонсорство на залата с НСБ ЕАД