1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Черно море отстъпи на ЦСКА

Черно море отстъпи на ЦСКА

В първия мач от 29-ия кръг на Елитната ни юношеска група до 19 години , старшата възраст на Черно море отстъпи с 0:2 на ЦСКА. Двубоят се игра на занемарения терен в Мировяне и това допълнително затрудни действията на двата отбора

Черно море отстъпи на ЦСКА
В първия мач от 29-ия кръг на Елитната ни юношеска група до 19 години , старшата възраст на Черно море отстъпи с 0:2 на ЦСКА. Двубоят се игра на занемарения терен в Мировяне и това допълнително затрудни действията на двата отбора. Първото полувреме бе равностойно с лек превес за варненци , но без сериозни голови положения.

След почивката статуквото се запази до 55 –ата мин , когато след 3-метрова засада "армейците" откриха резултата. Само две минути по късно след грешка в отбраната на моряците , червените стигнаха до второ попадение и това реши изхода на двубоя. След това гостите се опитаха да направят обрат, но нямаха шанс пред гола.

Според треньорския щаб на Черно море – първият гол е повлиял на психиката на момчетата и това се е отразило на играта им и последвалата загуба.