Матушев продължава да налага млади таланти в Черноморец

Треньорът включи момче от набор '98 за гостуването в Благоевград

Матушев продължава да налага млади таланти в Черноморец

Старши треньорът на Черноморец (Бс) Неделчо Матушев продължава с политиката си на налагане на млади момчета от школата на клуба в мъжкия отбор. За гостуването на Пирин (Благоевград) утре той взе в групата момче от набор 1998. Това е централният защитник Димитър Дончев.

"Още когато поех работата в клуба, се ангажирах с идеята да направим Черноморец повече бургаски отбор. На нашите таланти от школата ще се разчита, защото това е нашият, техният клуб, обясни Матушев, който е бивш селекционер на младежкия и на юношеския национален отбор на България.

Отборът на Черноморец отпътува за Благоевград с група от 18 футболисти за предстоящото гостуване от 22-ия междинен кръг на първенството в "Б" група срещу тима на Пирин /Благоевград/. Двубоят между двата тима е на 15-и април /сряда/ от 17:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Черноморец са 15-и във временното класиране с актив от 19 точки, докато домакините от Пирин заемат 3-тa позиция с актив от 43 точки.

Старши треньорът на "акулите" Неделчо Матушев няма да може да разчита на защитника Алиш Кальонски. Той приключи с футбола за този сезон, след като му беше установено комоцио. Полузащитникът Реян Даскалов се очаква да е на разположение за следващия мач, който е на 22-ри април (сряда) с тима на Созопол. "Акулите" почиват идната събота, като ще прибавят служебни 3 точки към своя актив от отказалият се тим нa Раковски. Ивайло Димитров Ц Шведа пък все още продължава да се възстановява след скъсан мускул. Проблемите обаче не спират дотук, след като титулярният страж Янко Георгиев има кокоши трън и остава в Бургас. На негово място в групата попадна вратарят Димитър Тодоров, който преди Нова година беше опериран от херния, а след това имаше вероятност да бъде даден под наем на Несебър. Треньорският щаб все пак го запази и той продължава да защитава цветовете на Черноморец.

В групата попаднаха и юношите на клуба - централният защитник Димитър Дончев и полузащитникът Даниел Бенчев. За натрупани жълти картони, двубоя пропуска и опитният полузащитник Цветомир Цонков.

От щаба на бургазлии са оптимисти за предстоящата среща, като се надяват да измъкнат поне частичен успех, предвид добрия терен в Благоевград.

Ето и групата на Черноморец:

Вратари: Димитър Тодоров, Димитър Николов

Защитници: Стойчо Атанасов, Иван Стоянов, Стоян Калев, Яни Пехливанов, Николай Димитров, Димитър Дончев

Полузащитници и нападатели: Даниел Бенчев, Ростислав Петров, Ивайло Иванов, Михаел Орачев, Денил Селимински, Галин Димов, Милен Танев, Даниел Стаматов, Борислав Борисов, Деян Христов

 
Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки