Галин Иванов: Засега ръководството е зад мен (+ВИДЕО)

„Не съжалявам, че поех ЦСКА – това е шанс, който идва веднъж на 100 години", каза още наставникът на "червените"

Галин Иванов: Засега ръководството е зад мен (+ВИДЕО)
Наставникът на ЦСКА каза, че не съжалява, че е поел ЦСКА, въпреки изключително тежката ситуация в клуба. „Червените” претърпяха ново поражение – с 0:1 от Локо (Сф), и вече седми пореден мач след зимната пауза нямат гол.

„Моментът е тежък, но не съжалявам, че поех ЦСКА. Това е може би шанс, който се появява веднъж на 100 години. Няма да се предам със сигурност, ако може феновете и ръководството ни изтраят. Засега ръководството стои зад мен”, каза Иванов.

Старши треньорът на „червените” излезе с нова схема – 3-5-2, която обаче също не даде резултат.

„Трудно е да се каже, че футболистите ми бяха изненадани от новата схема. Те са професионалисти. За три-четири дни смяна на схема трудно се получават нещата, но аз ще продължавам да изповядвам това, което изповядвам като футбол. Виждам ги, че излизат с мисълта дали ще успеем да вкараме гол. Лошото е, че прекалено дълго се задържа това /период без голове/. Трудно се променя стил на игра, ще продължа да изисквам това нещо”.

След двубоя се разиграха няколко неприятни сцени. В една от тях Апостол Попов и Пламен Крачунов бяха съблечени от фенове на ЦСКА пред сектор „Г”.

„Не съм го забелязал. Нормално е феновете да са недоволни. Бил съм и 8 години футболист тук, не си спомням да е имало такава лоша серия”, коментира Иванов.

В друга неприятна ситуация попадна Тони Силва. Крилото на ЦСКА бе обиждан на расистка основа от фенове на „червените”. Той им отвърна със среден пръст и бе спасен от линч единствено с помощта на полицаите, които бяха обградили един от входовете на „Българска армия”

Наставникът на ЦСКА отново не защити играча си, а застана на страната на феновете. Галин Иванов обеща да накаже Тони Силва за показването на среден пръст, „ако това е вярно”, но отново не порица действията на „червените” привърценици.

„Не му прави чест, губим на „Армията”, доста мачове се загубиха. Не съм го видял, но ако наистина е така, ще си понесе последствията. Колко е обиден, не знам. Като има негативни резултати, ще търпи и ще си носи последствията”. 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки