1. Novsport
  2. Литекс
  3. Литекс получи 65 000 евро от спонсора си за титлата (снимки+видео)

Литекс получи 65 000 евро от спонсора си за титлата (снимки+видео)

Светльо Тодоров и Георги Миланов получиха мобилни телефони от Глобул

Литекс получи 65 000 евро от спонсора си за титлата (снимки+видео)
Футболният шампион на България Литекс бе награден от своя официален спонсор „Глобул” на специална церемония в хотел „Хилтън” в столицата, предаде репортер на Novsport.com.

Ловчанлии получиха като награда за отличното си представяне в първенството 65 000 евро от мобилния оператор, а на събитието присъстваха президентът на Литекс Трифон Попов, опитният нападател на тима Светослав Тодоров и младата надежда Георги Миланов.

Попов благодари на Глобул за прекрасното сътрудничество от 2008 година насам и обяви, че се надява да присъства на още много подобни церемонии. Според него Литекс е доказал, че съвсем заслужено триумфира с титлата в „А” група.

„Оранжевите” бяха поздравени от главния маркетинг мениджър на Глобул Димитрис Люпис, който пожела още много успехи на отбора и изрази радостта си от съвместбото сътрудничество на клуба и компанията за мобилни услуги.


 
Светослав Тодоров и Георги Миланов получиха по един мобилен телефон като награда за доброто си представяне през годината, а игралият за Портсмут и Уест Хем нападател обяви бъдещите цели пред момчетата на Любослав Пенев:

„Надяваме се да спечелим първенството отново догодина. Мисля, че за 14 години клубът се развива и върви напред. Искаме да влезем в групите на Шампионската лига или Лига Европа. Трябва ни само малко повече късмет, а и да сме в добра форма. Няма да ни е лесно в евротурнирите, но целта пред нас сега е влизане в групите на Шампионска лига.”, заяви голаджията.


Той добави, че всеки има право да критикува Литекс, но отрече съдиите да са помогнали на отбора да стане шампион. „Победителите винаги ги обвиняват, победените търсят оправдания, така е във футбола”, обясни той.

Тодоров подкрепи колегата си Димитър Бербатов като каза, че със сигурност е тежко да бъдеш голамйстор на Висшата лига на Англия и дори да не попаднеш в групата за финала на Шампионската лига, но това е решение на треньора и футболистите понякога трябва да се примирят в такива случаи. 

Очаквайте и видео от събитието!

Литекс се справи със Спартак (Плевен) на стадиона в Ловеч

"Оранжевите" спечелиха с 3:1

Официално: Берое и Янтра с най-солени глоби от БФС

Вижте всички решения на Дисципа

ОБЗОР: Хебър зарадва с победа Ники Митов в мач №100 на специалиста и поведе във Втора лига

Миньор взе само точка в Разград, вижте всички резултати от днешните мачове

ОБЗОР: Етър превзе върха във Втора лига с гол в 93-ата минута

Спартак (Варна) се възползва от грешките на Миньор и Хебър, вижте всички резултати, голмайстори и класиране

ЦСКА победи Литекс в контрола, Бисмарк се завърна с два гола

Мухар и Вилдсхуд също се разписаха за "червените"

Сензациите в пресата: Пардю е направил лятната селекция в ЦСКА

Ето най-интересните заглавия от днешния спортен печат

ЦСКА уреди контрола с Литекс

„Червените“ поздравиха Валентин Антов за рождения му ден

Трима се връщат в строя на Янтра за Литекс

Сашо Ангелов определи групата за мача, двама са аут

ОФИЦИАЛНО: Съобщиха кога ще е най-старото столично дерби

Вижте датите и часовете на мачовете Славия – Левски и ЦСКА – ЦСКА 1948, както и програмата за следващия кръг във Втора лига