Пасторе си тръгва от Палермо при добра оферта

Аржентинският халф очаква с нетърпение да играе за родината си в Копа Америка

Пасторе си тръгва от Палермо при добра оферта
Аржентинската звезда на Палермо Хавиер Пасторе призна, че е щастлив в Сицилия, но би сменил отбора си, ако получи добра оферта. Плеймейкърът изигра много важна роля за достигането на Палермо до финала за Купата на Италия, където тимът загуби от Интер с 1:3.

Във втория си сезон в Италия Пасторе доказа своя талант и потенциал, а в момента е желана цел за много европейски клубове. Името му се свърза с грандовете Ювентус, Рома, Милан, Интер, Барселона и английкият Челси.

В интервю за собствения си уебсайт аржентинецът споделя, че се чувства добре в Палермо, но в същото време гледа напред към нови предизвикателства и ще смени клуба, ако има предложение, което е изгодни и за него, и за отбора.

„Засега оставам в Палермо. Това е отбор, където ми е добре. Ако има оферта за мен, ще я обсъдим с ръководството и ще решим какво ще правим. Може да се окаже, че е ми е дошло времето да напусна. Много съм благодарен за всичко, което ми даде отборът и феновете тук”, заявява той.

21-годишният халф в момента е в Аржентина и се подготвя с националния отбор за участие в Копа Америка. Той беше включен съвсем очаквано в списъка от 26 души на треньора Серхио Батиста.


„Готов съм за всичко и съм много развълнуван. Тези турнири са чудесни и аз изгарям от желание да играя за Аржентина. За нас е предимство, че ще играем пред родна публика”, казва Пасторе. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки