Децата от СОУ "Никола Вапцаров" и ФК "Лъвчетата" се класираха на финалите

Втора зона в календара на десткия футболен турнир е Плевен

Децата от СОУ "Никола Вапцаров" и ФК "Лъвчетата" се класираха на финалите

Дебютантите в детски футболен турнир „Данониада” от СОУ „Никола Вапцаров”, Петрич надиграха с 1:0 момчетата от ФК „Левски Раковски” на домашния им терен и се класираха за финалите на турнира на 1 юни 2015 г. в София.

В своята група футболистите от Петрич спечелиха убедително с три победи от три изиграни мача и нито един допуснат гол на стадион „Раковски” в София.

От втората група в първа зона на турнира за 2015 г. се класират ФК „Лъвчетата”. За втора поредна година те отиват на финалите на „Данониада” с три категорични победи в групите и ще имат шанс да се борят за националната купа.

Мачовете от зона София се изиграха вчера на терена на стадион „Раковски” в столицата, а участие взеха отбори от клубовете и училищата в София, Петрич, Кюстендил и други градове от Югозападна България.

Втора зона в календара на дестки футболен турнир „Данониада” 2015 е Плевен. Мачовете ще се проведат на 10 май 2015 г. на градския стадион, а срещите са отворени за публика.

Срокът за приемане на заявки е един ден преди мачовете или 09 май 2015 г. Организаторите продължават да приемат и обработват заявки за участие на интернет страницата на турнира.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки