Локо Пловдив договори четирима чужденци

Левият бек на Литекс Мишо Венков също е пред трансфер на Лаута

Локо Пловдив договори четирима чужденци

Спортният директор на Локо (Пд) Бранко Милованович може да доведе четирима чуждестранни футболисти в Локо (Пд) за новия сезон, стана ясно вчера.

Сръбският шеф почти е финализирал преговорите с испанец, който играе като централен защитник. По време на 12-дневния си престой в Южна Америка, където бил в Аржентина и Чили, той е харесал трима футболисти - двама аржентинци и един чилиец.

Двама от тях са нападатели, а другият е плеймейкър. Стана ясно още, че „смърфовете” проявяват сериозен интерес към левия бек на Литекс Михаил Венков.

"Черно-белите" са искали да го привлекат още през зимата, но тогава 27-го-дишният бранител имаше действащ договор с шампионите.

От Лаута признаха, че са водени преговори с Венков, чийто договор с Литекс изтичал. Мишо обаче първо щял да опита да си уреди трансфер в чужбина и ако не се получи, тогава може да акостира на Лаута.

Резервният вариант за поста на левия бек е Васил Божиков от Миньор (Пк). Пловдивчани търсят алтернатива на Самир Бенжелун, който се представи доста посредствено през изминалия сезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки