Баждеков: Продуктът на тв мачовете е ценен, когато всички мачове се дават по телевизията

"Радостното е, че има реална оферта в момента за новия сезон", заяви финансовият директор

Баждеков: Продуктът на тв мачовете е ценен, когато всички мачове се дават по телевизията

Финансовият директор на Левски Константин Баждеков изрази задоволството си от това, че има кандидат, който да закупи тв правата за следващия сезон в „А“ група, а и самите отбори няма да загубят много като разлика със сегашната получавани суми, предаде репортер на Novsport.com.

Шефът на „Герена“ имаше среща днес относно помощта на държата за ремонта на стадион „Георги Аспарухов“.

„Радостното е, че има реална оферта в момента за новия сезон. На фона на реалностите, офертата е реална. Имам уверения, че предприети и действия от страна на Футболния съюз“, каза той.

Финансовият спец разкри, че офертата, за която става въпрос, не е много по-далеч от сумите, давани досега за правата. „Моментната оферта е близка до сумите, които в момента са за този сезон. Мисля, че е по-добре да започнем да работим в тази посока, отколкото накрая нищо. Левски за съжаление е част от първенството. Ние като клуб имаме голям интерес за нашите права, но не можем да отидем на индивидуален план, както и ЦСКА. Но продуктът е ценен, когато всички мачове се дават по телевизията, защото всички клубове искат да имат на някаква помощ, а те доста разчитат на тях, но ние за съжаление не ги получихме в пълния размер, който беше дискутиран“, каза още Баждеков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки