Сектор „Г” ще бойкотира БФС: Няма да купуваме билети предварително

Решението на БФС е „чиста провокация, целяща отблъскването на „армейската” общност на стадиона”, смятат "червените" фенове

Сектор „Г” ще бойкотира БФС: Няма да купуваме билети предварително
Фен клуб „Сектор Г” обяви, че организираните привърженици на ЦСКА нарочно няма да си купуват предварително билети за гостуването на Локо (Сф) в събота. Реакцията на „червените” привърженици идва след странното решение на БФС да забрани продажбата на билети в деня на мача, като бе обявено, че хартийките ще се продават само до петък включително.

Според „Сектор Г” решението на БФС е „чиста провокация, целяща отблъскването на „армейската” общност на стадиона”.

Novsport.com публикува позицията на феновете на ЦСКА без редакторска намеса:

Фен клуб „Сектор Г” ви информира, че нито един от организираните привърженици от над 40-те фен клуба и фракции, които са част от организацията, няма да закупи своя билет предварително, в знак на съпричастност към всички хора, които са на работа в дните до петък и нямат възможност да посетят касите на ст. „Българска армия” и още повече към хората, които не са от София и още по-трудно биха могли да се сдобият с билети. Принципно подкрепяме инициативи, свързани с предварителна продажба на ценните хартийки и щяхме да пропагандираме за ранно закупуване от наши привърженици, но след вчерашното решение на БФС и МВР, приемаме действията им за чиста провокация, целяща отблъскването на „армейската” общност от стадиона. Не е нормално в ситуацията, в която се намира целият ни футбол и в частност нашият клуб и това, че има няколко хиляди, които въпреки това искат да посетят двубоя, желанието им да бъде спирано по подобен начин. Да не се продават билети, в деня на мача, на касите пред сектора ни на ст. „Локомотив” в кв.„Надежда”, си е чиста провокация. Призоваваме всички, които желаят да посетят двубоя и да подкрепят ЦСКА София да го направят и в събота да са на стадиона. Вярваме, че над 3000 „армейци” ще се отзоват, както го правиха и през целия сезон, пък от БФС и отговорните фактори, ако искат да отварят касите, ние ще бъдем там! 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки