И Фенербахче се нареди на опашката за Божинов

Турският гранд Фенербахче се превърна в най-сериозен кандидат за подписа на българския нападател Валери Божинов, съобщава италианската преса

И Фенербахче се нареди на опашката за Божинов
Турският гранд Фенербахче се превърна в най-сериозен кандидат за подписа на българския нападател Валери Божинов, съобщава италианската преса.

Божинов е собственост на Парма, но се представи колебливо през миналия сезон и италианският клуб е готов да го продаде при добра оферта.

Интерес към 25-годишния нападател има от няколко европейски клуба. Испанските Виляреал, Осасуна и Малага и германският Волфсбург следят играча.

Божинов вече е отхвърлил оферта от Гърция, а най-примамливо на този етап е предложението от Фенербахче, което той внимателно ще обмисли.

Припомняме, че все още не е ясно каква цена са сложили на Божинов от Парма. Със сигурност обаче "дуковете" ще искат да си избият парите, вложени в покупката на българина.

Те го откупиха окончателно от Манчестър Сити преди година за 6 млн. евро. Заради засиления интерес от Парма се надяват дори и да го продадат на печалба.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки