Анчелоти: Никой нищо не ми е казвал за уволнение

Дори да бъда уволнен, нищо няма да се промени в отношенията ни с Перес

Анчелоти: Никой нищо не ми е казвал за уволнение
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че клубът не му е казвал нищо за уволнение. Италианският специалист говори преди домакинския мач от 38-ия кръг на първенството на Испания с Хетафе. 
 
"С никого не съм говорил и аз съм треньор на Реал. След мача ще говорим. Винаги съм имал добри отношения с президента на клуба Флорентино Перес, а през последните месеци това не се е променило. Дори да бъда уволнен, нищо няма да се промени в отношенията ни. Аз ще си спомням два чудесни сезона в Реал”, коментира Карлето, цитиран от „АС”.  
 
В същото време той подчерта, че продължава да се доверява на своите помощници на сто процента. По-рано беше съобщено, че клубът счита като един от основните виновници за неуспеха този сезон кондиционния треньор Джовани Маури. И е решило да се откаже услугите му, независимо от това дали Анчелоти ще остане на поста си, или не. 
 
Този сезон ръководството и феновете на Реал считат за провал, тъй като "Белия балет" не успя да спечели шампионата на Испания, а също така Шампионската лига и купата на страната. 
 

Мачът с  Хетафе ще играе на 23 май. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки