Петър Пашев: В Локо (Пд) няма напуснали футболисти

„Равностоен мач, разликата я направи Гаджев с индивидуално майсторство”

Петър Пашев: В Локо (Пд) няма напуснали футболисти

„Това бе последен мач пред наша публика за сезона. Не мога да съжалявам, че загубихме, защото стояхме доста добре срещу Левски.”

Така коментира домакинската загуба от „сините” с 0:1 помощник треньорът на Локомотив (Пловдив) Петър Пашев.

„Според мен стана равностоен мач, отстъпихме на Левски само в последните 6-7 минути на второто полувреме. Разликата я направи Гаджев с индивидуално майсторство. Жалко, че загубихме, защото можехме и по-добър резултат да запишем. Нямаше да е незаслужено, ако бяхме завършили наравно. Поздравления за момчетата. Мартин Камбуров заслужава да стане голмайстор, но днес защитниците на Левски не му позволиха да излезе на добри позиции.”

За бъдещето на Локомотив:

„Няма напуснал футболист. Просто някои момчета предпочетоха да си запазят здравето. Във Варна ще има още отсъстващи, тепърва предстоят преговори. Николай Неделчев говори с играчите, предстои тепърва прехвърляне на акции, но ако всичко стане, ще има с кой да говорите. Доколкото знам, след мача във вторник с Черно море започват преговори за нови договори на момчетата, които са с изтичащи такива и на всички, които работят в клуба. Иначе списъкът с футболистите, които искаме да останат, вече е готов, само да мине двубоят във Варна, тогава ще говорим.”
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки