Пари в Левски

Футболистите получиха половината от мартенските заплати

Пари в Левски
Финансова инжекция зарадва „Левски“. Футболистите получиха половината от мартенските заплати, съобщи "Труд". А неотдавна в отбора не бяха вземали и лев за годината. Сега клубът дължи едно месечно възнаграждение и половина - рутинна за България ситуация. Част от парите за февруари получиха служителите на „Левски“.
 
Няма да се продават билети за „сини“ запалянковци в Бургас преди финала за купата „Левски“ - „Черно море“ в събота, решиха организаторите. Буферната зона на стадион „Лазур“ ще е по-широка.

Така днес при очакван наплив от фенове ще се похарчат последните места за левскари. Останалите няколкостотин билета ще се пуснат до 10 на човек от 13 часа на „Герена“. Успоредно ще вървят продажбите и за мача с „Марек“ довечера.

Изпълнителният директор Константин Баждеков се пребори за 2 сектора и половина, или общо над 11 000 места за „сини“, три пъти повече от отредените за „Черно море“. Но стадионът не е голям, а заради буферните зони останаха за продажба около 16 000 седалки.

Съществува реална възможност варненци да не изпълнят своите блокове, докато стотици левскари да останат извън арената без билети. Полицията ще трябва да бди внимателно и днес на „Герена“, и в събота в Бургас...

Успоредно „синята“ управа удължи до края на месеца кампанията за дарения срещу акции „Левски“ е твой“. Тя не приключи на 24 май, а ще акостира на 29-и в Несебър (кафене „Соня“) и на 30-и в Бургас (хотел „България“) преди финала.


Досега бяха дарени близо половин милион лева, но клубът моли привържениците за последно усилие в подкрепа. Остана да се съберат още относително малко пари за майските плащания по лиценза. 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки