Ван Гаал: Хората в Англия живеят с футбола

„В някои съблекални трябваше да седя на тоалетната чиния”, сподели специалистът

Ван Гаал: Хората в Англия живеят с футбола

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал сподели впечатленията си след първия си сезон във Висшата лига. Той подчерта любовта, която изпитват привържениците към футбола.

 

„Мога да посоча и добри и лоши моменти след първата си година тук. Нека да започнем с не толкова приятните. Съблекалните в някои стадиона са далеч от най-добрите. Условията въобще не са на ниво. Случвало се е и да няма място за треньора в тях. Дори съм бил принуждаван на седя на тоалетната чиния, но не за да правя нещо, а за да мога да говоря с футболистите си. Просто няма къде да се седне на друго място. Това ме изненада, ако трябва да съм честен”, сподели холандецът пред официалния сайт на „червените дяволи”.

 

„Но мога да откроя как хората в Англия живеят с футбола. Те определено обичат тази игра. Невероятно е усещането. Очаквах подобно отношение, но не чак в такива мащаби. Определено съм доволен, че работя тук. Футболът е навсякъде в Англия. Например, в Германия не е така. В Испания е почти същото”, добави Ван Гаал. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки