Байерн започва преговори с Манчестър Юнайтед за Ди Мария

Най-скъпият футболист в историята на британския футбол направи слаб дебютен сезон на "Олд Трафорд" и може бързо да си тръгне

Байерн започва преговори с Манчестър Юнайтед за Ди Мария

Байерн Мюнхен води преговори с Манчестър Юнайтед за рекордната покупка в британския футбол Анхел Ди Мария, съобщава немското списание „Кикер”.

Според „Кикер”, Байерн се насочва към Ди Мария, след като се отказа от опитите да привлече Кевин Де Брюин от Волфсбург. Директорът на баварците Михаел Решке вече е отправил запитване директно към вицепрезидента на Юнайтед Ед Уудуърд с въпрос дали Ди Мария се продава.

Аржентинецът направи разочароващ дебютен сезон на „Олд Трафорд”, след като „Червените дяволи” счупиха британския рекорд за най-скъп трансфер и платиха за него 59,7 млн. паунда на Реал Мадрид. Ди Мария има най-много асистенции за Юнайтед този сезон, но в последната фаза от кампанията изобщо не попадаше сред титулярите и оставаше на пейката.

Семейството на Ди Мария пък преживя стряскащ обир на дома, докато той играеше срещу Лестър на „Олд Трафорд”. От Юнайтед обявиха, че ще пуснат Ди Мария да си ходи, ако той сам пожелае това.

Байерн пък търси бързи крила като алтернатива на Франк Рибери и Ариен Робен, които твърде често имат проблеми с контзуии.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки