На "Армията" стартират персонални разговори с играчите

Забавени заплати притесниха чужденците в отбора

На "Армията" стартират персонални разговори с играчите
Собствениците на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев ще започнат персонални разговори с играчи­те в началото на следва­щата седмица. Двете страни ще обсъдят бъде­щето на клуба и евентуал­но ще се преговаря с част от футболистите за тях­ното оставане през следва­щия сезон. За целта Любо­слав Пенев ще представи списък с имена, на които би разчитал през новия шам­пионат.

Собствениците и игра­чите ще трябва да се изяс­нят и как ще се процедира със заплатите на отбора. В момента дължими са две възнаграждения - за март и април. Имаше информация, че преводи щяха да се извършват вчера, но това не стана факт, съобщава "Тема спорт".

Така футболистите са доста обезпокоени около ситуацията в клуба. Особе­но тежко е положението с чужденците, които са при­ели много лошо новината за евентуалния фалит на дружеството. Спонтан­ният им въпрос е бил: "Как­во става със заплатите ни"? Освен това легионери­те чакат пари, за да си за­купят билети, с които да се приберат по родните си места.

Всички тези организа­ционни въпроси трябва да бъдат изяснени в понедел­ник или вторник на среща­та със собствениците. В началото на седмицата ще се проведе и последната тренировка на тима за се­зона, след която футболи­стите ще бъдат разпусна­ти в почивка. Стартът на подготовката пък няма да е по-рано от 16 юни. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки