Ради Здравков: Важни са условията, при които ще се работи

"Вече всичко е в ръцете на ръководството и на старши треньора", каза помощникът на Пенев

Ради Здравков: Важни са условията, при които ще се работи

Помощник-треньорът на ЦСКА Радослав Здравков намекна, че оставането на Любослав Пенев е напълно възможно. Той заяви, че за щаба са важни условията на работа, а не толкова финансовите параметри по договорите им.


"Когато дойдохме в ЦСКА, не бяхме много наясно със ситуацията и обстановката. Първите ни впечатления бяха на лека изненада. Но това е дълга тема и моментът не е удобен да говорим за нея. Общото впечатление е, че макар и с малка бройка играчи и с много проблеми, които имаха от всякакво естество, треньорското ръководство е много доволно от старанието, отношението и характера, който бе проявен. Минахме през доста трудности, намеренията ни бяха по-различни, а очакванията - по-големи. Не успяхме дапостигнем това, за което дойдохме, но като се имат предвид - външните фактори, представянето не е чак толкова лошо", каза Здравков.

"Вече всичко е в ръцете на ръководството и на старши треньора, за да видим при какви условия ще се действа. И нямам предвид лични условия, а условията, при които ще се работи", подчерта Здравков.

"Много ми е болно за случващото се в клуба. В последната година и половина имах силно желание да си изкажа на глас болката и да изясня причините, за да се стигне до това положение. Сега не е най-добрият момент да го правя, но обещавам да се обясни всичко. Лошото е, че досега истината се е манипулирала. Но всичко е ясно - клубът изнемогва, а дълговете са големи", каза още Здравков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки