Йеленкович: Висла е най-добрият вариант за съперник в сравнение с останалите

Капитанът на Литекс Небойша Йеленкович остана доволен от жребия, който противопостави Литекс на победителя от двойката Висла (Краков) - Сконто (Рига).

Йеленкович: Висла е най-добрият вариант за съперник в сравнение с останалите

Капитанът на Литекс  Небойша Йеленкович остана доволен от жребия, който противопостави Литекс  на победителя от двойката Висла (Краков) - Сконто (Рига).

"Добър жребий. Имаме сериозни шансове срещу отборите от тази двойка. Естествено, Висла е фаворит срещу Сконто и почти сигурно ще се класира. Смятам, че това бе най-добрият вариант за съперник в сравнение с останалите. Няма значение, че първият мач е в Ловеч. Отдавна този показател не е решаващ"
, допълни сърбинът с български паспорт.

Той коментира и загубата от Висла с 1:2 в контролата, играна в Холандия преди месец. "Тогава Литекс  игра с експериментален състав. Все пак мачът бе просто една контрола, в която не се търсеше резултат. По никакъв начин не трябва да бъдат сравнявани предстоящите двубои с Висла с онази проверка".

През 2007 г. двата отбора играха друга контрола помежду си, която завърши 1:1, показа проверка на Novsport.com. Тогава Йеленкович отбеляза изравнителното попадение за ловчанлии в края на мача, който се игра през февруари онази година. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки