ЦСКА чака Ганчев да определи съдията за Суперкупата

Шефът на Съдийската ко­мисия Костадин Костадинов чака тежката дума на боса на Литекс Гриша Ганчев, преди да определи съдията на фина­ла за Суперкупата между Ли­текс и ЦСКА на 30 юли

ЦСКА чака Ганчев да определи съдията за Суперкупата
Шефът на Съдийската ко­мисия Костадин Костадинов чака тежката дума на боса на Литекс Гриша Ганчев, преди да определи съдията на фина­ла за Суперкупата между Ли­текс и ЦСКА на 30 юли. Публич­на тайна е как стават назна­ченията за мачовете на ловчанлии и сега отново ще бъде така. След като по сигнал на Литекс двубоят бе преместен от Стара Загора в Бургас, ре­ферът също ще бъде по вкуса на „оранжевите”.

Фаворитите са трима, разбра "Тема Спорт”, фи­налът ще бъде свирен от един измежду Николай Йорда­нов, Антон Генов и Таско Тас­ков. За Генов това ще бъде последна година в съдийство­то. Той не бе в добри отношения с Ганчев, но вече всичко междудвамата е наред и не случайно габровецът получи зелена светлина да ръководи полуфинала за Купата на Бъл­гария междуЦСКА и Литекс, спечелен от „червените” с 2:1. Тасков пък е един от най-прогресиращите рефери у нас и се справи добре по време на дру­гото дерби между двата ти­ма през пролетта - равен­ството 0:0 в Ловеч. Той също е в отлични отношения с Ли­текс.

За Николай Йорданов всичко е ясно. Той неведнъж е ря­зал главата на ЦСКА и е бил наказван за аванти в полза на „оранжевите”. Последният слу­чай е съвсем пресен - мачът Пирин - Литекс през пролет­та, в който Йорданов не изго­ни Дока и не даде чиста дузпа за благоевградчани.

Другият вариант е бил Станислав Тодоров, но той има наряд в евротурнирите два дни преди мача за Суперкупата. На 28 юли междуна­родният ни съдия ще изведе отборите на Олимпия Любля­на и Аустрия Виена в първи мач от третия квалификаци­онен кръг в Лига Европа, зато­ва няма как да получи наряд и за събота.

Очаква се днес Йорданов, Генов или Тасков да бъде уве­домен, че е избран за мача в Бургас. Ако Антон Генов от­падне от сметките и не полу­чи Литекс - ЦСКА, той ще сви­ри на „червените” в първия кръг срещу Локомотив (София). 
Белчев: И за мен това, което се случва е необяснимо

Треньорът на ЦСКА бе доста разочарован

Храбър Крумовград не се даде и на ЦСКА (ВИДЕО)

"Червените" заплашени от бараж за Европа

ЦСКА пусна билетите за Крумовград

"Червените" примемат хита на сезона в събота

Потвърдено: Нов директор и скаутско звено в ЦСКА

„Червените“ търсят президент, не се разбраха с Бербатов

Християн Петров: Боли ни! Това не приляга на ЦСКА!

Бранителят бе много разочарован след загубата от Лудогорец

Белчев: Не отива на ЦСКА да е на второто място

Треньорът на "червените" бе разочарован след загубата от Лудогорец

Окончателно: ЦСКА без каре титуляри, но с Каранга в Разград

Стамен Белчев определи групата за Лудогорец

Матей аут за Лудогорец, пред раздяла с ЦСКА

Капитанът може да е изиграл последния си мач с червената фланелка

ЦСКА готви мащабна селекция, гледа към Испания

„Червените“ търсят подсилване във всички линии

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки