Дончо Донев: Очакванията за реваншите са големи

ТВ+ с още два топ мача от Лига Европа

Дончо Донев: Очакванията  за реваншите са големи

Мениджърът на Локомотив (София) и президент на Асоциацията  на футболистите в България Дончо  Донев коментира в обзорното  спортно предаване „Спорт+” представянето  на Локо (София), Левски и Литекс в квалификационните кръгове на Лига Европа до момента.

 

По отношение на собсвтения си отбор в ефира на ТВ+ Донев  заяви, че при последната си среща  с отбора на Шльонск (Вроцлав) отборът  е показал воля за победа и качество на играта.  „Късметът ни спохожда, защото Полша показа воля. Не играхме кой знае колко добре, но това са турнирни мачове и на този етап резултатът ни удовлетворява”, каза мениджърът на тийма. „Не искам да отличавам определени футболисти. Всеки по някакъв начин спомогна. В нито един от двубоите до момента Локо (София) не показа истинскито си лице. Познавахме тактиките на поляците и не ни изненадаха с нещо особено. Мачът в София ще бъде труден и за нас, и за тях, но имаме шанс да минем този кръг”, категоричен бе Донев.

 

В средата на миналата седмица Левски би отбора на Спартак (Търнава) с 2:1 и зарадва „сините” фенове. „Непрежението ще отсъства във втория двубой и Левски ще покаже по-добрата си страна през втория мач. Шансовете на този отбор са съвсем реални. Защитата е слабата част на Левски. Мисля, че ръководството на отбора, обаче, работи в тази посока”, коментира Дончо Донев в студиото на „Спорт+”.

 

По отношение на факта, че днес ТВ+ ще предава пряко реванша  Висла(Краков) – Литекс (Ловеч) от 21:30 часа, президентът на Асоциацията  на футболистите в България каза, че отборът на Литекс е показал най-добра  и стойностна игра до момента. Той увери, че въпреки загубата, отборът няма от какво да се срамува.

 

Коментарното студио преди двубоя започва  в 21:00 часа, а гост на водещия Георги Филипов ще бъде селекционерът на младежкия ни национален отбор Михаил Мадански.

 

В четвъртък (4ти август), от 20:30 часа ТВ+ ще излъчи на живо реванша между Локомотив (София) и Шльонск (Вроцлав). Мачът също ще бъде придружен с коментарни студиа преди и след двубоя, а феновете ще тръпнат в очакване дали този път „железничарите” ще успеят да вкарат гол и да продължат напред.

Вратарят на Локомотив (София) ще пренощува в разградската болница (ВИДЕО)

Александър Любенов бе изнесен на носилка от терена по време на мача с Лудогорец

Дончич: Тренирахме едно, а на мача се получи обратното

Треньорът на Локо (София) се оправда с многото кадрови проблеми

Първо в NS: Балъков фаворит за Локо София

Треньорската рокада все по-вероятна в "Надежда"

Локо София взе бивш таран на Сент Етиен

Маи идва в "Надежда" като свободен агент

Дончич се закани на Левски след отпадането за Купата

Треньорът на Локо (София) се надява тимът му да изненада "сините"

Спартак (Варна) шокира Локо (София) след дузпи и е първият 1/4-финалист за Купата (ВИДЕО)

Варненци бяха убедителни при наказателните удари

Черно море ще гони върха в „Надежда“

„Моряците“ гостуват на Локо Сф

Дончич: Щеше да е идеално да вземем точка от Лудогорец

Треньорът на Локо София призна класата на противника

Дончич след дебюта: Вече изглеждаме като отбор

„Това е двоен успех за нас“, каза новият треньор на Локо Сф

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки