Монтана и Волга стигнаха до равен в контрола

Срещата в Правец завърши при резултат 1:1

Монтана и Волга стигнаха до равен в контрола

Монтана завърши наравно 1:1 с руския втородивизионен Волга (Нижний Новгород) в шестата си контролна среща от началото на лятната предсезонна подготовка и трета на лагера в Правец. Йордан Георгиев-Паро, Сергей Георгиев и бразилецът Дамъс са с леки травми и пропуснаха проверката. Полузащитникът Владимир Мичев пък е болен и също не взе участие в мача. До края на лагера в града на бившия първи Монтана няма да играе повече контроли. Последната е на 11 юли на стадион „Огоста” с отбора на Витоша (Бистрица). „Бистришките тигри” ще гостуват вместо Локомотив (Мездра). Мачът е от 18.30 часа, а преди него ще стане официалното представяне на домакините пред феновете.

 

Символичните гости от Нижний Новгород откриха резултата в 4-та мин. след пробив по левия фланг и удар в далечния ъгъл на вратаря Христо Иванов. Малко след това руснаците удариха и греда, а до края на полувремето пропуснаха още две чисти положения за гол. След почивката ст. треньорът на Монтана Ферарио Спасов направи няколко смени и промени схемата на игра. Монтанци заиграха с трима защитници, а с включването на Янко Ангелов, опитния Здравко Лазаров-Електричката и новото попълнение Атанас Илиев вече диктуваха случващото се на терена. В 67-та мин. Илиев пропусна да покачи изведен от Лазаров сам срещу вратаря на Волга. След това на два пъти и Ерик Почански изтърва от изгодни позиции. Логиката възтържествува и в 85-та мин. падна изравнителният гол. Любомир Генчев намери в наказателното поле Асен Георгиев и централният защитник с шпагат изпрати топката в мрежата.

 

Монтана: Христо Иванов, Георги Пашов, Иван Михов, Христофор Хубчев, Асен Георгиев, Станислав Генчев, Йордан Тодоров, Георги Ангелов, Матей Поплатник, Иван Минчев, Борислав Балджийски (Християн Попов, Янко Ангелов, Здравко Лазаров, Ерик Почански, Любомир Генчев, Атанас Илиев).

ЗА КУПАТА: ЦСКА гостува в Монтана, аматьори посрещат Левски (СНИМКИ)

Вижте всички двойки за 1/16-финалите

Мадански: ЦСКА е най-силният отбор в България

„Тази година сме решили да не печелим Купата“, заяви с усмивка спортният директор на Монтана

ОБЗОР: Дъжд от голове и рокада в подножието на върха във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

Струмска слава загуби от ЦСКА 1948 след гол от дузпа в продължението - 3:4, Арда също падна, макар че Макриев се разписа (КЛАСИРАНЕ)

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Царско село с 3 от 3, ЦСКА 1948 с победен гол в 93-ата минута (ОБЗОР НА ВТОРА ЛИГА)

Вижте резултатите от третия кръг и следете на живо тук...

Монтана взима Мисяк

Тимът вчера се подсили и с Николай Цветков

Съдийски назначения за кръга във Втора лига

Вижте нарядите

Съдийски назначения за старта на Втора лига

Вижте всички наряди

ОФИЦИАЛНО: Ботев Враца ще домакинства в Монтана

Изтеглиха за по-ранен час два мача от Втора лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки