Лацио писа „Отличен 6” на Работнички

Римляните смазаха македонците, Сисе и Клозе започнаха да вкарват

Лацио писа „Отличен 6” на Работнички
Отборът на Лацио прегази македонския Работнички Скопие с 6:0 в първи мач от плейофа за групите на Лига Европа. „Небесносините” разпиляха тима от западната ни съседка и напълниха мрежата му с голове.

През първата част Работнички удържаше някак си устрема на „лациалите” и допусна само 2 гола. Фиестата започна в 20-ата минута. Плеймейкърът Ернанес вкара за 1:0, а до почивката Стефано Маури също се записа сред голмайсторите за 2:0.

След паузата обаче играчите на Еди Рея попиляха съперника и набутаха още 4 парцала зад безпомощния Столе Димитриевски. Джибрил Сисе ознаменува трансфера си в Рим с два бързи гола в 51-ата и 65-ата минута. Френският нападател бе заменен от Томазо Роки в 85-ата минута, за да обере овациите на публиката на „Олимпико”.

Италианската резерва с много опит обаче също искаше да се докаже. Роки вкара гол само 2 минути след влизането си на терена и направи 5:0 за римляните. Друго ново звездно попълнение на „орлите” – Миро Клозе не пропусна сгодния случай да отбележи. Германецът с полски корени сложи точка на мача с шести гол в последната 90-та минута на мача.

Протоколният реванш в Скопие е след седмица, където Работнички ще търси поне чаатичен реванш за срама тази вечер. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки