Гонзо: Много сме далеч от титлата

Чакат "да" от крило днес

Гонзо: Много сме далеч от титлата

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви пред „Меридиан Мач", че отборът ще търси максимума от предстоящия мач с Лудогорец, но и демонстрира реализъм в сравнението между двата клуба в момента.

„Със сигурност излизаме за победа в Разград. Левскарите трябва да вярват, че каквито и трудности да има в отбора, никой няма да допусне примиренческо поведение", отсече Гонзо.

Той обаче е на мнение, че в момента „сините" са далеч от момента, в който да се върнат към традиционната си роля на фаворит за титлата.

„Трудно може да се конкурираме с Лудогорец чисто финансово. Всички виждат разликата по това какви футболисти привличат те и какви търсим ние. Знаете, че за нас приоритет са свободни футболисти за малки заплати. Трудно е да се срещнем в тази ситуация. Нашите предимства обаче са свързани с публиката, самочувствието и цялостният манталитет на клуба. Целта е до една-две години да се борим с тях с наши юноши и млади чужденци, които привличаме", каза още Георги Иванов. 
 

Шефът хвали младите, искат да събират точки със зъби и нокти

 

„Изключително съм доволен от хората, които играят. Младите момчета носят отговорността в този труден период. Те показват желание добри неща и потенциал. Ние искаме в тези първи четири-пет кръга до паузата за националните отбори да събираме точки със зъби и нокти. След това ще направим една мини-подготовка, за да може играчите, които закъсняха и се включват по-късно да подобрят своите физически и технически показатели. С картотекирането на двамата нападатели и с взимането на двамата външни футболисти Левски ще бъде окомплектован като състав. Тогава ще имаме много повече опции и дълбочина на отбора.”
 
Чакат "да" от крило днес
 
В Левски очакваха до късно снощи или най-късно днес отговор от един набелязаните за ново крило футболисти. По-вероятно е това да е Либан Абди, който водеше преговори с шефовете на Ризеспор по оформянето на раздялата им.

„До края на деня или най-късно утре (б. р. -днес) трябва да получим отговор за единия желан футболист. Двамата футболисти, с които преговаряме от една седмица имат договори и правим всичко възможно да ги прекратят, за да можем да ги вземем без пари. Много е трудно да вземеш свободни играчи без пари, а след това да ти дават класа", обяви Гонзо.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки