Сензациите в пресата: Кешерю не иска да дойде в Разград

И още: "Пимиента два пъти по-евтин от Браян Ангуло", "Национал бяга от Лудогорец"

Сензациите в пресата: Кешерю не иска да дойде в Разград

Сензациите в българските спортни издания от днес, понеделник, 3-и август 2015 година:

 

"Меридиан мач": Кешерю не иска да дойде в Разград

 

Въпреки бавното изплуване на Лудогорец и завръщането на пътя на победите, клубът получи още един отказ от чуждестранен нападател. Sport.ro твърди, цитиран от "Меридиан мач", че румънецът Клаудиу Кешерю няма никакво намерение да облече зелената фланелка, защото предпочита да се върне в Стяуа. Той обаче ще изчака реванша на „стелистите" с Партизан в Шампионската лига, за да прецени дали си струва да играе отново за гранда от Букурещ. В момента Кешерю е футболист на катарския Ал Гарафа, но самият той предпочита да се прибере в Европа. Арабите обаче имат споразумение за трансфер с Лудогорец и не са очаровани от варианта да върнат румънския национал в Стяуа. „Орлите" успяха да привлекат бившия съотборник на Кешерю Андрей Препелица, но с тарана удариха на камък.

 

Лудогорец вече работи по нова писта за трансфер на нападател от чужбина. Бруно Рибейро настоява за голмайстор, който да конкурира Жуниньо Кишада и Цветелин Чунчуков. В Разград се надяват да доведат мечтания таран в близките дни, за да могат да го използват още преди края на месеца.

 

"7 дни спорт": Национал бяга от Лудогорец

 

Националът Михаил Александров е поредният футболист на "Лудогорец", който ще напусне отбора. Очаква се до няколко дни халфът да разтрогне с шампионите, след като не влиза в плановете на новия треньор Бруно Рибейро. Александров пропусна последните няколко мача на разградчани и дори беше пратен в дублиращия тим в "Б" група. Шампионите пробваха да замажат гафа, като го взеха в групата за двубоя с "Левски", но Александров остана на пейката.

 

По информация на "7 дни спорт" личният агент на национала Лъчезар Танев се е прибрал в България, за да задвижи нещата и да разтрогне договора на своя клиент. Михаил Александров е твърдо в плановете на националния селекционер, след като е несменяем титуляр за България, но няма мач от почти месец.

 

"Тема спорт": Пимиента два пъти по-евтин от Браян Ангуло

 

Последното ново попълнение на Лудогорец Натанаел Пимиента няма да е сред най-скъ-поплатените футболисти в Разград. Бразилският ляв бек подписа тригодишен договор с клуба и ще прибира по 15 хиляди евро на месец. В контракта му обаче има клауза, според която възнаграждението му ще се увеличи през следващия сезон. За момента 24-годишният футболист струва над два пъти по-малко на месец на клуба от основния си конкурент за позицията вляво на защитата - Браян Ангуло. Колумбиецът, за когото Лудогорец плати сериозна сума на Гранада преди година, взима над 30 хиляди евро на месец. Той попада и сред 10-те най-високоплатени в Разград. Челото на класацията оглавяват звездите Марселиньо и Козмин Моци.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки