Лудогорец вдигна ръце от Рибейро

Не иска да се разберем човешки, обяви Петричев

Лудогорец вдигна ръце от Рибейро
"Лудогорец" не успя да скъса в срок с Бруно Рибейро, за да може Едуард Ераносян да води отбора спокойно. Пловдивчанинът се появи край страничната линия при победата с 1:0 над "Локомотив" (Пд). На книга обаче старши си остава Бруно. Днес се проведоха нова серия от разговори между него, мениджъра му и шефовете на шампионите, но без резултат. Във вторник ще има нов опит.

 

"Искаме да се разделим човешки, но до момента не става. Преговорите продължават", заяви за "Стандарт" Ангел Петричев. "Това е проблем, защото не можем да изчистим нещата с Едуард Ераносян", допълни шефът на "орлите". Преди това той разкри, че "Лудогорец" е бил предложил охрана на Бруно и помощниците му, след виковете "Оставка!" пред дома им. Те обаче са отказали.

 

"Не виждам защо е недоволен от селекцията. Тя беше в ход преди привличането му. В "Лудогорец" се намират изключително силни футболисти. Имена от грандове като "Сао Пауло", "Сантос" и "Стяуа". Кешеру е изключително класен футболист. Не виждам за какво Рибейро не е доволен. Той каза, че ще има играчи от "Челси", но не видяхме такива да дойдат", допълни Петричев.

 

"Трябва да има вяра. Аз вярвам в това, което правя. Ако "Лудогорец "продължи напред и вземе титлата, ще е добре, но ако се срине - мен ще обвинят. Обичам предизвикателствата, обичам да удрям по масата и да казвам какво да се прави. Радостно е, че вече в България има по-добри условия за работа, като тук в "Лудогорец"", заяви пък Едуард Ераносян след победата 1:0 над родния му "Локо" (Пд).
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки