Бранеков е аут и за мача с Ботев (Ихтиман)

Той има болки в глезена от началото на седмицата и поради тази причина е останал извън групата за двубоя със Септември за Купата

Бранеков е аут и за мача с Ботев (Ихтиман)

Един от най-опитните играчи на ЦСКА Александър Бранеков почти сигурно ще пропусне втори пореден мач. Той има болки в глезена от началото на седмицата и поради тази причина е останал извън групата за двубоя със Септември за Купата. Сега треньорът Христо Янев най-вероятно отново ще му даде почивка. Съперник на армейците е Ботев Ихтиман, който е новак в първенството и е сред отявлените аутсайдери.

 

Очаква се Бранеков да е напълно готов за игра в началото на следващата седмица. В лазарета са трима флангови футболисти - десните крила Момчил Цветанов и Александър Александров, които са аут за поне 2-3 седмици, както и лявото крило Станислав Маламов, който Вероятно ще е извън терена 2 месеца.

 

ЦСКА играе с Ботев Ихтиман тази неделя от 15:30 часа на стадион "Локомотив" в София. Билетите са по 10 лв. за сектор А и 5 лв. за сектор Г. През следващата седмица армейците имат още два официални мача - на 2 септември (сряда) с ФК Сарая и за Купата на България в Пазарджик и на 6 септември (неделя) - домакинство на Велбъжд Кюстендил.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки