Георги Марков: Само победи ще измият срама, няма да изпаднем

Лично Гигов върна Дафчев, може да реабилитираме и Караджинов, заяви шефът на Локомотив София

Георги Марков: Само победи ще измият срама, няма да изпаднем

Спортният и изпълнителен директор на Локо София Георги Марков коментира пред "Тема Спорт" обстановката в тима преди двубоя с Ботев Враца.

"Аз също съм обиден от това, което показахме срещу Левски. Надяваме се да не се повтаря и нещата да тръгнат нагоре. Само с победи можем да измием срама. Чак напролет ще можем да си направим някаква равносметка.

Според мен тепърва ще става интересен шампионатът. Има още доста време и мачове, за да наваксаме това, което загубихме досега. Ясно е, че сезонът ще се спаси. Спокоен съм, няма да изпаднем.

Главната цел е да играем по-добре и отборът да се класира там, където му е мястото, защото десетото място не ни приляга. Мястото ни е в петицата", заяви шефът на столичните железничари.

Той допълни още, че решението Марчо Дафчев да бъде върнат в отбора е лично на собственика Николай Гигов и е съгласувано със старши треньора Антон Велков.

"Искам да кажа, че Дафчев и Караджинов не бяха изгонени от отбора, а просто бяха извадени от него. Няма как да ги изгоним, при положение че имат договор с клуба. Възможно е Караджинов също да бъде върнат.

Не тълкувайте оставянето му извън отбора и не изопачавайте, че той е най-големият виновник", добави Марков. За двубоя с врачани той каза:

"Те са млад отбор. Успяха да се завърнат в А група след толкова дълго време. Нормално е да са амбицирани да спечелят. Ботев е добър отбор, но ние сме Локомотив", завърши бившият защитник.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки