Юнайтед утроява заплатата на Дани Уелбек

Възнаграждението на английския национал скача от 15 на 50 000 паунда

Юнайтед утроява заплатата на Дани Уелбек
От Манчестър Юнайтед са предложили три пъти повече пари на Дани Уелбек. Сър Алекс Фъргюсън иска младока да подпише дългосрочен договор с „червените дяволи”. Наставникът вижда в лицето на Уелбек бъдещето на отбора и своята империя, пише „Дейли Мейл”.

Английският национал е едно от откритията на сезона не само в Юнайтед, но и в целия футбол на Острова. Той вкара 5 гола за 5 мача, а Фъргюсън лично е настоял заплатата му да бъде като на другите ключови играчи в отбора.

20-годишният Уелбек започна преговорите с ръководството на клуба още миналата седмица. Босовете са му предложили нов контракт за 5 години. В момента той изкарва по 15 000 паунда на седмица, но заради добрата му игра и налагането в титулярния състав новата оферта е 50 000 паунда.

Близки до Уелбек източници споделят, че Уелбек е решил да остане на „Олд Трафорд”, когато е изместил Димитър Бербатов от плановете на сър Алекс. Въпреки това нападателят не бърза с подписването на новия си договор и ще продължи разговорите с клубните шефове. Настоящото споразумение изтича след 18 месеца.

Своите нови договори с английския шампион вече подписаха Крис Смолинг и Том Клевърли.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки