Бдин все пак ще играе срещу Банско

Тимът от Видин ще има нов официален спонсор

Бдин все пак ще играе срещу Банско

След проведената на стадион „Бенковски” среща между между играчите на ОФК”Бдин” и кандидатът за кмет на Видин от ПП”ГЕРБ” - Владимир Тошев, футболистите се съгласиха да играят в мача в петък срещу „Банско”. Както Novsport.com съобщи по-рано днес, играчите на видинския тим заплашиха да бойкотират мача.

Топ новината дойде обаче от старши треньора на видинчани - Альоша Андонов, който се завърна от София. Стана ясно, че ОФК”Бдин” ще има официален спонсор - това ще бъде мощната фирма Бат-Груп. Утре лично президентът на фирмата - Димитър Герасимов, пристига във да се срещне с играчите и с кандидатът за кмет Владимир Тошев.

Г-н Герасимов има желание да помага финансово на ОФК”Бдин” Видин, а в издръжката на отбора влиза също и закупуването на клубен автобус и цялостно модернизиране на стадион „Бенковски” и поставяне на осветление.

На самата среща кандидатът за кмет на Видин от ПП”ГЕРБ”, Владимир Тошев, донесе лични средства, които даде на капитана Калоян Цветков, за да бъдат раздадени на съотборниците му.

„Дарявам тази сума, защото знам, че не сте получавали заплати и премии. Много ви моля в петък пътувайте за Банско и играйте и победете. Вие победете в петък, а аз нека да победя в неделя и ви гарантирам, че отборът на ОФК”Бдин” няма да бъде забравен.” – това заяви Владимир Тошев.

Той обясни, че в общината тече ревизия, която бе обявена от пристигналия днес във Видин вицепремиер и финансов министър Симеон Дянков. След нейното приключване ще бъде направено всичко възможно по скоро сметките да бъдат отблокирани и общината да може да функционира и по този начин да бъдат платени и сумите, които тя дължи.

След кратка консултация помежду си, играчите се съгласиха в петък да играят в Банско срещу едноименния тим. Утре около 12:00 часа на стадион „Бенковски” се очаква да пристигне г-н Димитър Герасимов, за да си стисне ръцете с ръководството на ОФК”Бдин” и да даде така нужните финансови средства на лидера в класирането на Западна „Б” група.

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Спрягат Херо за новак в елита

Вижте подробности

Спортист (Своге) се спаси, но Черноморец (Бургас) и Черноморец (Балчик) изпаднаха

Вижте какво се случи в кръга

Спартак Вн набеляза трима за треньор

Вижте кои са те

Ганчеви си тръгват и от Литекс, общината поема клуба

Кметът на Ловеч заяви, че трудно ще бъде поддържан професионален клуб в Б група.

Спартак Варна се разделя с десет играчи

Собственикът на отбора разясни ситуацията с Росен Кирилов

ИЗНЕНАДА: Спартак Варна и Росен Кирилов се разделиха

Шокираща новина от Варна

Спартак Варна закрива сезона с як купон

"Соколите" на лагер в Банско или Правец

Бивш юношески национал на Ирландия е пред трансфер във Втора лига (видео)

Кайл Дегелман има много интересна история зад себе си

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки