Сензациите в пресата днес: Томов осъди ЦСКА

Батков дължи на Гонзо 140 000 евро, Трика може да се завърне на "Армията"

Сензациите в пресата днес: Томов осъди ЦСКА

Близо 20 000 лева трябва да плати ЦСКА на Александър Томов, реши Районният съд в София. "Стандарт" единствен се добра до подробности. 

Става въпрос за дължими заплати на Лупи в ка­чеството му на клубен президент. Явно Томов не е работил съвсем без пари. Адвокатите на ЦСКА ще обжалват на следваща инстанция.


Собственикът на Левски Тодор Батков дължи около 140 000 евро на мениджъра Георги Иванов, нау­чи „Меридиан Мач". Тази сума се равнява на повече от година ежемесечни траншо­ве, които Гонзо тряб­ва да получава спо­ред анекс към трудо­вия му договор.

Ина­че директорът при­бира редовно запла­тата си, като изклю­чим последния месец, която е около 3000 лева. Интерес­но е, че въпросната сума се доближава много да възнаграж­денията на помощник-треньорите на „Герена".

Според запознати самият Гонзо няма сериозни претенции към дълга на Батков към него. Легендар­ният нападател е обяснил на собстве­ника, че предвид тежкото финансово състояние в клуба, е съгласен да не полу­чава големите си па­ри. Това естествено не значи, че Георги Иванов се отказва от споменатите около 140 000 евро, които се увеличават всеки месец. Очаква се Гонзо да получи па­рите си, когато клу­бът се стабилизира финансово.



Дългът на Батков към легендарния на­падател контрастира рязко с твърдението на „синия" бос, че към 4 ноември клу­бът не дължи и лев на футболисти, тре­ньори и служители. Като допълнение”Меридиан мач” припомня, че Лев­ски вече повече от три години бави дълг към бившия треньор на отбора Станимир Стоилов. Става дума за задъл­жение в размер на около 100 000 евро. 


Още един румънец е на път да се завърне в ЦСКА, съобщава "7 дни спорт". Става дума за Еуген Трика, който игра на „Армията” в периода 2005-2007 година. Ру­мънецът е получил по­кана от ръководството на ЦСКА да стане по­мощник-треньор в щаба на Димитър Пенев.


Трика не отрече въз­можността да се ангажи­ра отново с „червените”, но на този етап не пожела да разкрие подробности.

„Вижте, не искам да коментирам сега. Ако има нещо, то ще стане ясно”, каза лаконично Трика за „7 дни спорт". Наскоро халфът офи­циално приключи фут­болната си кариера и реши да се насочи към треньорската професия.



Допреди около месец той носеше екипа на но­вака в румънската Първа лига Конкордия, където пази българският вра­тар Йордан Господинов. Именно Трика помогна най-много на клуба за първи път в историята си да влезе в румънския елит.

В момента бившият играч на ЦСКА и Литекс обмисля вариан­тите пред себе си, като един от тях е завръщане на „Армията”. Трика е наясно с обстановката в Борисовата градина, а освен това се познава добре и с главния мени­джър Драголюб Симонович, с когото е рабо­тил в Ловеч. Планира се освен в тренировъчния процес Трика да има важна роля и в съблекалнята, където отново се създаде напрежение между българи и чуж­денци.

 

Белчев: И за мен това, което се случва е необяснимо

Треньорът на ЦСКА бе доста разочарован

Храбър Крумовград не се даде и на ЦСКА (ВИДЕО)

"Червените" заплашени от бараж за Европа

ЦСКА пусна билетите за Крумовград

"Червените" примемат хита на сезона в събота

Потвърдено: Нов директор и скаутско звено в ЦСКА

„Червените“ търсят президент, не се разбраха с Бербатов

Християн Петров: Боли ни! Това не приляга на ЦСКА!

Бранителят бе много разочарован след загубата от Лудогорец

Белчев: Не отива на ЦСКА да е на второто място

Треньорът на "червените" бе разочарован след загубата от Лудогорец

Окончателно: ЦСКА без каре титуляри, но с Каранга в Разград

Стамен Белчев определи групата за Лудогорец

Матей аут за Лудогорец, пред раздяла с ЦСКА

Капитанът може да е изиграл последния си мач с червената фланелка

ЦСКА готви мащабна селекция, гледа към Испания

„Червените“ търсят подсилване във всички линии

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки