„Син“ ад чака Лудогорец

Очаква се да се продадат всички налични над 12 000 места

„Син“ ад чака Лудогорец

„Син“ ад очаква „Лудогорец“ на „Аспарухов“ на 18 октомври. „Левски“ е в еуфория след 2:1 в Ловеч и превзетия връх, надъхан с пета победа поред да остави шампиона на 4 точки назад, пише вестник "Труд".

 

„Синята“ страст пролича още в Ловеч, където над 2500 запалянковци превърнаха „оранжевия“ стадион в левскарски. И блеснаха с луда подкрепа и огнено шоу. Странно за традициите нямаше сериозен инцидент.

 

За дуела с разградския отбор управата реши - няма да се възползва от ситуацията и да вдига цените на билетите. Ще се продават всичките налични над 12 000 места, които вероятно няма да стигнат. Като се добавят към 1000 абонаментни карти плюс стотиците билети за спонсори и традиционните гратисчии, нищо чудно да се стекат към 15 000 зрители. А агитката вече готви вулкан с фойерверки, факли и цветни димки.

 

Очаква се до 18-и да бъдат вдигнати всички контузени без оперирания Борислав Цонев. На линия трябва да бъдат Атанас Курдов, Умар Диаби, Александър Александров и Владимир Гаджев, който още е под лек въпрос.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки