Курдов ще търка пейката и срещу бургаските „акули”

5000 бултраси идват за последния мач на „Колежа” преди ремонта

Курдов ще търка пейката и срещу бургаските „акули”

Треньорът на Ботев (Пд) Милен Радуканов ще остави нападателя Атанас Курдов на резервната скамейка и в домакинството срещу Черноморец в осминафинала за Купата на България, твърди "Меридиан мач".

Наставникът на „жълто-черните" не е доволен от показаното в тренировъчния процес на тарана и ще го закотви на пейката. Атанас Курдов има едва три гола от началото на шампионата в Югоизточна „Б" група, като единият е от дузпа.

Това допълнително кара специалистът да не залага на бившия играч на Леверкузен и Левски. Атаката на „канарчетата" ще води младежкият национал Петър Атанасов, който не е типичен нападател, но за сметка на това е изключително подвижен, което мотивира Милен Радуканов да заложи на него предвид непробиваемата защита на Черноморец.

В защита ще си партнират отдясно наляво Емил Аргиров, Никола Домакинов, Костадин Гаджалов и Ивайло Димитров. Като опорни халфове ще действат играещият помощник-треньор Светослав Петров и Ангел Рахов.

По крилата отдясно ще се заложи на Йордан Христов, а отляво на Тодор Неделев. Александър Александров-Кривия ще подпомага с топки единствения нападател Петър Атанасов. Общо 19 футболисти отидоха на лагер в хотел „Беркут" в Брестник след вчерашната тренировка.

За първи път, откакто Радуканов пое „жълто-черните", в списъка попаднаха Стефан Киков и Ирфан Юсеинов. Днес край Бирената фабрика се очакват близо 5000 ултраси да подкрепят любимците си в двубоя от турнира за Купата на България, тъй като това ще бъде последният мач на Колежа. След това започва ремонт и от догодина „канарчетата" се местят на стадион „Беркут".

Херо ще поваля Ботев с блицкриг

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров пък е намислил специална тактика, с която да изненада Милен Радуканов и да реши бързо нещата в полза на бургазлии в днешния мач.

Според приближени до бургаския наставник той смята да заложи на смазващо темпо в първите 20 минути на мача, за да стигне до бърз гол. След светкавичния удар върху противника по план бургазлии ще поуспокоят играта, за да привлекат пловдивчани в своята половина.

Това ще доведе до оголване на пространства в полето на Ботев и до създаване на реални възможности за контраатака. Херо е изгледал над 10 видеозаписа с мачове на „канарчетата" през този сезон. Те са му били предоставени от негов близък човек, който има достъп до въпросните записи.

По този начин наставникът на „акулите" е запознат детайлно с играта на „жълто-черните". При победа Черноморец ще завърши по един много успешен начин този полусезон, който се смята за най-добрия в досегашната история на клуба.

Светослав Петров преподписа с Етър

Треньорът остава начело на "болярите" въпреки изпадането от елита

Янтра заменя Вили Вуцов с Росен Кирилов

Кирилов спечели промоция за елита със Спартак Варна, но напусна след неразбирателство с ръководството

Официално: Фратрия и Несебър са новите членове на Втора лига

Двата тима ще играят в професионалния футбол

Официално: Спартак (Варна) се раздели с още четирима

Трима защитници и халф напуснаха "Коритото"

Трима държат в шах шефовете на „соколите“

Тежки преговори на "Коритото"

Край! Ганчев приключи официално и с Литекс

Общината прие дарението

Раздяла! Септември остана без капитан

Асен Георгиев си тръгва от "Драгалевци"

Официално: Янтра и Вили Вуцов се разделиха

„С изключително топли чувства", съобщиха от клуба

Потвърдено: Дунав се разделя със седмина

„Работим по селекцията“, съобщиха от Русе

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки