Симонович: В петък изчистваме задълженията към държавата (снимки+видео)

„До седмица ще е ясно за подготвителните лагери, мачът със Симитли по-добре да е в Благоевград

Симонович: В петък изчистваме задълженията към държавата (снимки+видео)

Човекът – оркестър в ЦСКА – Драголюб Симонович, призна, че клубът ще изчисти всичките си задължения към държавата до другия петък, предаде репортер на Novsport.com. Сърбинът разкри още, че до седмица ще има повече яснота около подготвителните лагери на „червените” през зимата.

„В петък ще преведем всички пари, които дължим на държавата и повече няма да имаме никакви дългове. Това бе един от първите проблеми, които трябваше да решим”, заяви Дуци при днешното си гостуване в актуално студио „Дерби”.

„Тази седмица ще стане ясно за подготвителните лагери. Може да се каже, че отборът се събира на 8-и януари, следващите два дена са прегледи, абе до седмица ще се знае всичко”.

След това Симонович призна, че един от най-големите проблеми, които седят пред него и ръководството е този с юношеската база в Панчарево: „Основният проблем, който не можем да решим е Панчарево, положението в школата на ЦСКА е наистина много трудно. Проблемът там обаче опира повече до бюрокрация, а не до пари”.

„От всички отбори ЦСКА е най-отворен към разговори и отношения с футболистите и медиите. Ще се опитаме да направим нещо, за да не излизат всеки ден информации, които не отговарят на истината. В ЦСКА обаче е тенденция от много време да изтича информация от съблекалнята, но ще опитаме да изкореним и тези неща”, призна шефът на „Армията”.

Накрая Дуци разкри, че според него ще е най-добре, четвъртфиналът за Купата на България със Септември (Симитли) да се играе в Благоевград, за да дойдат колкото се може повече хора: „Мачът за купата със Симитли ще е най-добре да се играе в Благоевград, за да има повече фенове, но да е срещу Септември. Останах приятно изненадан от играта на Спартак срещу нас, играха приличен футбол и съм сигурен, че до 1-2 години, ако продължава да се работи така, ще се върнат при професионалистите. Сигурен съм, че гостуването на ЦСКА в Плевен ще помогне и на отбора на Спартак”.

Последно Симонович каза и няколко думи по темата със създаването на Източноевропейска лига: Мисля, че следващата среща за Източноевропейската лига ще е в София, защото по-голямата част от нещата около тази лига се водят от ЦСКА. Няма да имаме проблеми с УЕФА и с никой, ако идеята е добра като продукт, всички ще бъдат доволни. Основната идея на тази Източноевропейска лига е да се играят сериозни мачове през цялата година, а не като си вземем мача с Левски или Литекс, да си мислим, че сме много големи".

Белчев: И за мен това, което се случва е необяснимо

Треньорът на ЦСКА бе доста разочарован

Храбър Крумовград не се даде и на ЦСКА (ВИДЕО)

"Червените" заплашени от бараж за Европа

ЦСКА пусна билетите за Крумовград

"Червените" примемат хита на сезона в събота

Потвърдено: Нов директор и скаутско звено в ЦСКА

„Червените“ търсят президент, не се разбраха с Бербатов

Християн Петров: Боли ни! Това не приляга на ЦСКА!

Бранителят бе много разочарован след загубата от Лудогорец

Белчев: Не отива на ЦСКА да е на второто място

Треньорът на "червените" бе разочарован след загубата от Лудогорец

Окончателно: ЦСКА без каре титуляри, но с Каранга в Разград

Стамен Белчев определи групата за Лудогорец

Матей аут за Лудогорец, пред раздяла с ЦСКА

Капитанът може да е изиграл последния си мач с червената фланелка

ЦСКА готви мащабна селекция, гледа към Испания

„Червените“ търсят подсилване във всички линии

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки