ПСЖ надхитря Милан за Карлос Тевес

Парижани ще се включат в наддаването за аржентинеца

ПСЖ надхитря Милан за Карлос Тевес
Ръководството на френския гранд ПСЖ си е поставило за цел да надхитри Милан и да подпише с аржентинския нападател Карлос Тевес, твърди италианският вестник “La Repubblica”.
 
„Росонерите” отправиха своята оферта към играчът на Манчестър Сити, но според изданието има голяма вероятност тя да бъде отхвърлена.
 
Богатите арабски собственици на Сити и ПСЖ водят преговори помежду си за бъдещето на 27-годишният аржентинец. От Милан имат желание да привлекат Тевес под наем до края на сезона с опция да го закупят, но мениджърът на Сити Роберто Манчини заяви, че нападателят няма да напусне „Ийстландс” временно.
 
И докато италианците са готови да предложат 23 млн. евро за закупуването на играча, то офертата на ПСЖ е близо 30 млн. евро.
 
Френският клуб също така може да предложи по-добри финансови условия на Карлос, които да покриват високата заплата, която е получавал при „гражданите”. Ако аржентинецът реши да премине на Апенините пък ще трябва да се задоволи с 50% по-малка заплата.
 
Собствениците на Манчестър Сити „United Group” са от Абу Даби, докато тези на ПСЖ „Investment Authority” се подвизават в Катар. Именно този факт прави отиването на Тевес в Париж по-вероятно, поради близките отношения между босовете на двата тима.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки