Карик: Връщането на Скоулс ни вдъхнови

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед - Майкъл Карик, призна, че завръщането към професионалния футбол на колегата му Пол Скоулс е вдъхновило "червените дяволи".

Карик: Връщането на Скоулс ни вдъхнови

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед - Майкъл Карик, призна, че завръщането към професионалния футбол на колегата му Пол Скоулс е вдъхновило "червените дяволи". Припомняме, Скоулси се завърна от пенсия миналия уикенд, когато тимът му надигра Манчестър Сити с 3:2 за ФА Къп, а вчера вкара първото попадение за класическото 3:0 срещу състава на Болтън.

"Страхотно е, че Скоулс се разписа още в първия си мач след завръщането в игра. Той е невероятен футболист и е чудесно отново да играем заедно с него. Още миналата седмица той ни вдъхнови преди мача с Манчестър Сити и вярвам, че ще ни бъде от голяма полза до края на сезона", заяви Карик.

Относно двубоя с Болтън халфът добави: "Мисля, че играхме добре и създадохме доста положения още през първото полувреме, но голът не падаше и това започна да ни притеснява. Все пак попадението в края на първата част ни върна увереността и след това през второто полувреме играхме със самочувствие и довършихме започнатото. Вторият гол ни успокои още повече, а накрая и аз успях да се разпиша, което бе страхотно. Винаги се радвам, когато отбележа. Това бе по-различно попадение от гола срещу КПР, но важното е, че топката попадна във вратата".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки